-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 07

Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis neatsilaikė prieš Lenkijos dvejetą

Galingas Lenkijos tenisininkų duetas Lukaszas Kubotas ir Marcinas Matkowskis lietuviams pasirodė per stiprus. Nors mūsų šalies rinktinė į kovą metė geriausius šalies tenisininkus Ričardą Berankį ir Lauryną Grigelį, tačiau Lenkija išsiveržė į priekį Daviso taurėje 2:1.
Paduoda Ričardas Berankis
Paduoda Ričardas Berankis / Adamo Nurkiewicziaus nuotr.

Pirmame sete nė vienai rinktinei nepavyko įgyti didesnio pranašumo. Tiek lenkai, tiek lietuviai laimėdavo savo padavimų serijas. 10-tame geime lietuviai turėjo puikią progą laimėti ir taip dar pakovoti dėl pergalės sete, tačiau jos neišnaudojo. Lenkai laimėjo lietuvių padavimų seriją ir pirmą setą 6:4.

Antrame sete kartojosi panašus scenarijus. R.Berankis ir L.Grigelis pademonstravo ne vieną gražų epizodą, tačiau neretai po jų sekdavo grubios klaidos. Lietuviams sunkiai sekėsi tvarkytis su dvejetų karaliaus M.Matkowskio padavimais. Seto pabaigoje kelis kartus kamuoliuką į tinklą pasiuntė R.Berankis ir išlyginti rezultato nepavyko. Lenkijos tenisininkai išsiveržė į priekį 2:0.

Trečiame sete atrodė, kad kartosis prieš tai buvusių setų istorijos. Tačiau dešimtame geime lietuviams pavyko išlyginti rezultatą. Vis dėlto nuo pralaimėjimo R.Berankio ir L.Grigelio tai neišgelbėjo. Pratęsime fantastiškai sužaidė L.Kubotas, kurio galingi kirčiai palaidojo Lietuvos rinktinę.

Lenkijos komanda po šios dienos varžybų prieš lietuvius pirmauja 2:1. Varžybų nugalėtoja paaiškės sekmadienį. Rytoj susitiks R.Berankis su Jerzy Janowicziumi ir L.Grigelis su L.Kubotu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius