Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 04 15

Novakas Džokovičius – geriausias praėjusių metų sportininkas

Fantastišką sportinę formą šį sezoną demonstruojančiam ir nesustabdomai žaidžiančiam Novakui Džokovičiui – dar vienas įvertinimas. Prestižiniuose kasmet rengiamuose „Laureus“ sporto apdovanojimuose serbas pripažintas geriausiu praėjusių metų sportininku.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Geriausias pasaulio tenisininkas tikrai gali didžiuotis šiuo apdovanojimu. Serbas nurungė tokias žvaigždes kaip futbolininką Cristiano Ronaldo, „Formulės – 1“ lenktynininką Lewisą Hamiltoną, golfo žaidėją Rorį Mcllroyų, motociklininką Marcą Marquezą.

Tiesa, N.Džokovičiui toks „Laureus“ apdovanojimas jau antrasis. Tenisininkas iš Serbijos geriausio metų sportininko titulą nuskynė ir 2012-aisiais metais.

Praėję metai N.Džokovičiui išties buvo įspūdingi. Tą pripažįsta ir pats tenisininkas. „Manau, kad tai kol kas buvo geriausi metai mano gyvenime“ , - vaizdo įraše, kuris buvo parodytas per apdovanojimų ceremoniją, sakė serbas. 

Pernai N.Džokovičius triumfavo Vimbldone ir iškovojo septintąjį „Didžiojo kirčio“ turnyrų trofėjų. Šiemet jis spėjo pridėti ir aštuntąjį iškovojęs čempiono titulą „Australian Open“. 2014-ųjų liepą N.Džokovičius taip pat susigrąžino pirmosios pasaulio raketės titulą atėmęs jį iš Rafaelio Nadalio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius