Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 06 29

Pokštininkas: į spaudos konferenciją įsiveržęs N.Džokovičius atsikirto G.Dimitrovui

Geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius į Vimbldoną sugrįžo ne tik geriausios savo formos, bet ir pasiruošęs papokštauti. Titulą Londone ginanti pirmoji pasaulio raketė antradienį įsiveržė į Grigoro Dimitrovo spaudos konferenciją ir į pastarojo komentarus atšovė labai šmaikščiai.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

37-ą vietą ATP reitinge užimantis G.Dimitrovas pirmame Vimbldono etape užtikrintai 6:3, 6:4, 6:2 nugalėjo jaunąjį JAV talentą Bjorną Fratangelo. Po šios pergalės geriausias Bulgarijos tenisininkas spaudos konferencijoje jautėsi itin užtikrintai, nors šis sezonas jam klostosi blogai.

Paklaustas, kurį etapą jis galėtų įvardyti kaip gerą pasirodymą turnyre, G.Dimitrovas atsakė: „Čia jau esu nukeliavęs gana toli, tad nebijau nieko. Nebijau…“

25-erių metų bulgaras taip ir neužbaigė sakinio, nes į jo spaudos konferenciją įsiveržė primoji pasaulio raketė N.Džokovičius, atvirai suabejojęs bebaimio G.Dimitrovo komentarais.

„Ar tikrai nieko nebijai?“ – galvą pro duris kyštelėjęs Serbijos tenisininkas paklausė G.Dimitrovo.

Po šio N.Džokovičiaus komentaro kai kurie žurnalistai nesulaikė juoko, tačiau 37-oji pasaulio raketė nepasimetė ir N.Džokovičiui atrėžė, kad sakydamas „nieko“ turėjo omenyje ir patį 29-erių metų serbą.

Nors G.Dimitrovas Vimbldone atrodo itin pasitikintis savo jėgomis, šiemet bulgaras nežaidžia ypač gerai. Per visą šį sezoną jis iškovojo 18-a pergalių ir patyrė net 14-a pralaimėjimų. Tenisininkui, kuris prieš kelis metus buvo įvardijamas kaip Rogerio Federerio ainis, tai pakankamai prastas rezultatas.

Tiek G.Dimitrovas, tiek N.Džokovičius savo pasirodymus Vimbldone tęs trečiadienį. 25-erių metų bulgaras kovos su Gillesu Simonu, o geriausiam pasaulio tenisininkui iššūkį mesti bandys prancūzas Adrianas Mannarino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius