-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 23

Rafaelis Nadalis: jei ne dėdė, būčiau pasukęs futbolininko keliu

Prieš startuodamas antrajame metų „Masters“ serijos turnyre Majamyje geriausias Ispanijos tenisininkas Rafaelis Nadalis atskleidė, kad jeigu jo nebūtų apsiėmęs auklėti dėdė Tonis Nadalis, jis greičiausiai būtų pasukęs ne tenisininko, o futbolininko keliu.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rafaelis Nadalis

Šiuo metu R.Nadalis ruošiasi „Miami Open“ turnyrui, kurį pradės dvikova su Izraelio atstovu Dudi Sela, 6:1, 6:1 sutriuškinusiu amerikietį Christianą Harrisoną.

Majamyje su T.Nadaliu, kaip su pagrindiniu savo treneriu, šeštoji pasaulio raketė žais paskutinį kartą karjeroje, kadangi prieš mėnesį R.Nadalis pranešė, jog kitąmet dabartines dėdės pareigas užims kitas specialistas.

Aiškindamas išsiskyrimo priežastis T.Nadalis teigė, jog bėgant laikui jo figūra tapo vis mažiau svarbesnė priimant tam tikrus sprendimus.

Nepaisant bendradarbiavimo pabaigos, geriausias Ispanijos tenisininkas nuoširdžiai padėkojo dėdei už visą įdėtą darbą, Rafaelį ugdant nuo mažų dienų.

„Man ne 14, o 30 metų. Normalu, kad sprendimus dėl daugelio dalykų priimu pats. Bet aš visada klausiausi Tonio ir šeimos nuomonės. Kai pasakė, kad daugiau nepriima sprendimų, jis nekalbėjo apie tai kaip apie blogą dalyką. Jei ne Tonis, aš būčiau žaidęs futbolą, o ne tenisą“, – pripažino ispanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius