-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 04

Rafaelis Nadalis: „Novakas Djokovičius bus pirmoji planetos teniso raketė“

Ispanas Rafaelis Nadalis neslepia, jog jo pozicijos geriausių pasaulio tenisininkų reitingo viršūnėje – braška. Antrą finalą iš eilės serbui Novakui Djokovičiui pralaimėjęs R.Nadalis prognozuoja, jog šį sezoną kol kas nenugalimas varžovas aplenks jį ir geriausių pasaulio tenisininkų reitinge.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis ATP reitingo viršūnėje yra įsitaisęs nuo 2010 metų birželio 7 dienos. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Manau, jog jis bus pirmoji raketė, – teigė R.Nadalis. – Negaliu teigti, jog mano tikslas yra būti pirmąja rakete. Mano tikslas – kovoti dėl pergalės kiekviename turnyre. Jeigu man tai pavyks, manau, jog turėsiu gerus šansus būti pirmąja rakete.“

Sekmadienį pasibaigusio Majamio (JAV) teniso turnyro finale N.Djokovičius R.Nadalį palaužė rezultatu 4:6, 6:3, 7:6 (7:4). Serbui tai buvo jau 24-oji pergalė iš tiek pat galimų šiame sezone. N.Djokovičius laimėjo jau keturis teniso turnyrus šiemet – du „ATP World Tour 1000“ (Indian Velse ir Majamyje) serijos bei vieną „Didžiojo kirčio“ (Australijoje).

AFP/„Scanpix“ nuotr./Novakas Djokovičius
N.Djokovičius šiame sezone dar nepralaimėjo.

Sėkmingiau pradėti sezoną per teniso istoriją buvo pavykę tik čekui Ivanui Lendlui, 1986 metais iškovojusiam 25 pergales iš eilės.

Po tokio įspūdingo starto N.Djokovičius jau išstūmė ševicarą Rogerį Federerį į trečiąją ATP reitingo vietą, o dabar grasina ir R.Nadaliui. Pirmadienį paskelbtoje naujausioje geriausių pasaulio tenisininkų klasifikacijoje serbą ir ispaną skiria 3170 taškų.

„Jis laimėjo du didelius turnyrus iš eilės ir dar Australijos čempionatą – normalu, kad jis taps pirmąja planetos rakete. Nežinau, gal po mėnesio, pusantro ar dviejų mėnesių. Priklausys nuo mano rezultatų ant grunto. Tačiau aš taip pat kausiuosi“, – kalbėjo R.Nadalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius