-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 16

Ričardą Berankį pakeitęs veteranas iš Dominikos pergale pradėjo „Australian Open“ turnyrą

Kai tik oficialiai buvo paskelbta, kad geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis negalės žaisti „Australian Open“ turnyre, jį pakeitė Dominikos Respublikos atstovas Victoras Estrella Burgosas. Teniso veteranas pirmame rate kovojo su Didžiosios Britanijos atstovu Aljažu Bedene ir šventė pergalę 7:6 (9:7), 7:5, 0:6, 6:3.
Victoras Estrella Burgosas
Victoras Estrella Burgosas / „Scanpix“ nuotr.

V.E.Burgosą pirmame sete net septynis kartus vos taškas skyrė nuo pralaimėtos padavimų serijos, tačiau 109-ą vietą ATP klasifikacijoje užimantis britas sugebėjo pasinaudoti tik viena tokia galimybe. V.E.Burgosas laimėjo tris geimus iš eilės ir pirmą setą po pratęsimo.

A.Bedene pirmoje ir antroje dalyje vos taškas skyrė nuo laimėtų setų, tačiau V.E.Burgusas ramiai atlaikė spaudimą sudėtingiausiomis akimirkomis ir laimėjo pirmus du setus.

„Scanpix“ nuotr./Aljažas Bedene
„Scanpix“ nuotr./Aljažas Bedene

Už 36-erių metų Dominikos Respublikos tenisininką šių metų „Australian Open“ turnyre vyresni yra tik trys žaidėjai – Tommy Haasas, Radekas Štepanekas ir Ivo Karlovičius.

A.Bedene bandė atsitiesti ir vos per 26-ias minutes sausu rezultatu laimėjo trečią setą. Tačiau klaidos nubraukė visas viltis pasiekti laimėjimą. 27-erių metų tenisininkas susitikime padarė 64-ias klaidas ir net 42-i iš jų atlikdamas forehandą. Be to britas jautė nugaros skausmus. Taip pat sunkiai A.Bedene pakėlė ir daugiau nei 30-ies laipsnių karštį.

103-ią vietą pasaulio reitinge užimantis V.E.Burgosas antrame „Australian Open“ turnyro rate kovos su Bernardu Tomičumi. 27-a pasaulio raketė iš Australijos pirmame rate 6:2, 6:1, 6:4 nugalėjo Thomazą Belluccį ir pasiekė pirmą pergalę 2017-ųjų sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius