-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 31

Ričardas Berankis grįžta į „Challenger“ turnyrus (Patikslinta)

Traumos sporte – žiaurus dalykas. Atrodo dar taip neseniai galima buvo džiaugtis Lietuvos tenisininko mūšiais su elito atstovais, tokiais kaip buvusi pirma pasaulio raketė Andy Roddickas, Fernandas Verdasco, Davidas Ferreras, Davidas Nalbandinas ir t.t. Tačiau dabar aišku, kad panašių dvikovų teniso aistruoliams teks palaukti.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ričardas Berankis grįžta į ATP „Challenger“ serijos teniso turnyrus. 133-ą vietą pasaulio reitinge užimantis tenisininkas po sunkios traumos vis dar priverstas ieškoti savo žaidimo.

„Todėl ir pasirinkome šios serijos turnyrus. Apytiksliai planuojame sudalyvauti aštuoniuose „Challernger“ turnyruose. Reikia atgauti žaidimo pojūtį, o čia, tikėkimės, atsiras galimybė daugiau pažaisti ir pasirinkti taškų. Nėra ko slėpti, tai irgi labai svarbu, nes norime šiais metais sugrįžti į pirmą šimtuką“, – kalbėjo R.Berankis.

Pirma Lietuvos raketė rugsėjo 12-ą d. planuoja vykti į Stambulą, rugsėjo 19-ą dieną keliaus į kitą Turkijos miestą Izmirą.

2011 metus Ričardas Berankis pradėjo būdamas 86-oje ATP reitingo pozicijoje, po mėnesio pakilo į rekordinę 73-ią poziciją. Tačiau dabar nukrito iki 133-io laiptelio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius