Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 01 19

Ričardas Berankis: „Nesulaukiu mačo su Davidu Nalbandianu“

Melburne buvo jau po pirmos valandos nakties, tačiau Ričardas Berankis nemiegojo. Geriausias Lietuvos tenisininkas sekė intriguojamą Davido Nalbandiano ir Lleytono Hewitto dvikovą, po kurios paaiškėjo, kad antrajame Australijos teniso čempionato mače R.Berankiui teks susirenti su šiuo metu 21-ąja planetos rakete D.Nalbandianu.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nors ir buvo vėloka, užmečiau akį į D.Nalbandiano ir L.Hewitto mačą. Neįtikėtinas susitikimas“, – socialiniame tinklalapyje „Facebook“ prisipažino R.Berankis.

20-metis tenisininkas su treneriu Remigijumi Balžeku prisipažino, kad antrajame „Australian Open“ vyrų vienetų rate šiek tiek labiau norėjo žaistu su L.Hewittu, tačiau kortuose jam teks susiremti su 29 metų argentiniečiu D.Nalbandianu.

180 cm ūgio 79 kg svorio argentinietis šiuo metu yra 21-oji planetos raketė, o 2006-aisiais ATP reitinge buvo pakilęs net iki trečio laiptelio.

175 cm ūgio 75 kg svorio R.Berankis pajėgiausių pasaulio tenisininkų klasifikacijoje šiuo metu yra 95-as (aukščiausiai buvo pakilęs iki 85-os vietos).

„Nesulaukiu mačo antrajame rate su D.Nalbandianu“, – prisipažino R.Berankis.

R.Berankio ir D.Nalbandiano dvikova turėtų vykti ketvirtadienį ryte Lietuvos laiku. Mačas vyks lietuviui jau pažįstamame šeštajame korte, kuriame R.Berankis šventė pergalę pirmajame „Australian Open“ rate prieš Bosnijoje ir Hercegovinoje gimusį australą Marinko Matosevičių (ATP – 138).

„Labai džiaugiuosi savo pirmąja pergale – trijuose setuose nugalėjau M.Matosevičių. Žaisdamas savo sirgalių akivaizdoje čia, Australijoje, jis yra labai pavojingas“, – pridūrė R.Berankis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius