-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 11

Ričardas Berankis žais prieš vokietį Matthiasą Bachingerį

Ričardas Berankis rytoj Stambule prasidedančiame „Challenger“ serijos teniso turnyre susitiks su penkta Vokietijos teniso rakete, 86-ą vietą pasaulio reitinge užimančiu Matthiasu Bachingeriu.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

R.Berankis penktadienį atvyko į Stambulą ir spėjo sužaisti kelis kontrolinius mačus. 133-ią vietą pasaulio reitinge užimantis Lietuvos tenisininkas vakar treniruočių pobūdžio mače nugalėjo vietos žaidėją Marselį Ilhaną (ATP-101), šiandien Konstantiną Kravčiuką iš Rusijos (ATP-185).

R.Berankio treneris Remigijus Balžekas džiaugiasi, kad auklėtinis sveikas ir geros formos.

„Likusį rudens, žiemos sezoną planuojame sužaisti apie penkis „Challenger“ serijos turnyrus, bus gal tik keli ATP turnyrai Stokholme ir greičiausiai Bazelyje. Ten teks dalyvauti kvalifikacijose”, – teigė R.Balžekas. „Bandysime sugrįžti į pirmą šimtuką. Bet labiausiai džiugina, kad Ričardo forma dabar labai pagerėjusi, svarbiausias dalykas, kad visiškai nieko nebeskauda.”

24 metų Matthiasas Bachingeris šiuo metu demonstruoja gerą žaidimą ir mėgaujasi aukščiausia karjeros vieta ATP reitinge. R.Berankio ir vokiečio M.Bachingerio akistata rytoj 17 valandą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius