Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 03 12

Ričardo Berankio ir Fernando Verdasco dvikovą šįvakar tiesiogiai transliuos net dvi Lietuvos televizijos

Ričardui Berankiui elitiniame teniso turnyre Indian Velse antrame „BNP Paribas Open” rate teks kautis su elitiniu planetos tenisininku – devinta pasaulio rakete Fernandu Verdasco.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Fernando Verdasco

Amžius – 27 m.
Ūgis – 188 cm
Svoris – 81 kg
Žaidžia – kaire ranka
ATP rekordas – 7 vieta
Karjeros pinigai – 7,5 mln. dolerių
Tapo profesionalu – 2001 m.
Šį sezoną – 8 pergalės, 5 pralaimėjimai

Sėkmingiausiai šį sezoną F. Verdasco pasirodė „SAP Open” turnyre kur nužygiavo iki finalo ir ten pralaimėjo Milošui Raoničiui. Jau kitame turnyre Memfyje jaunasis kanadietis dar kartą patiesė devintą pasaulio raketę. Po dviejų pralaimėjimų F.Verdasco pratrūko: „Laukiu akistatos su juo ant grunto kortų. Tada pamatysime ko jis iš tikrųjų yra vertas”.

„Australian Open”  aštuntfinalyje F. Verdasco trijų setų kovoje pralaimėjo Tomašui Berdychui.

Trečioji Ispanijos raketė kartą jau turėjo pažintį ir su geriausiu Lietuvos tenisininku. Praėjusiais metais „SAP Open” ketvirtfinalyje F. Verdasco 6:3, 7:6(5) palaužė R. Berankį.

Ispanas po mačo negailėjo gražių žodžių tuomet dar 19-ečiui iš Lietuvos.

 „Prieš tai niekada nebuvau matęs R. Berankio, bet tai ką pamačiau šiandien, padarė įspūdį. Jis tikrai labai geras. Jis puikiai paduoda ir ties galine linija gerai smūgiuoja tiek dešine, tiek kaire ranka. Nepastebėjau, kad jis turėtų kokių silpnų vietų,” – kalbėjo devinta pasaulio raketė.

F. Verdasco pasirodymą „BNP Paribas Open“ teniso turnyre pradeda nuo antro rato. R.Berankio šio sezono statistika panaši kaip ir jo oponento – 7 pergalės, 5 pralaimėjimai. Tačiau viso pasaulio lažybų kontoros akivaizdžiu poros favoritu laiko F. Verdasco.

Dar vienas įdomus faktas. Pirmą kartą šalies istorijoje teniso gerbėjams nereikės interneto platybėse ieškoti vaizdo transliacijos. R. Berankio ir F. Verdasco akistatą ketina transliuoti netgi dvi Lietuvos televizijos – Viasat Sport Baltic ir Sport1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius