-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 24

Rimvydas Mugevičius prieš Daviso taurės mačus: didžiausias varžovas lietuviams gali būti pati kelionė į PAR

Lietuvių ir tenisininkų iš Pietų Afrikos Respublikos (PAR) Daviso taurės mačai balandžio 4–6 dienomis vyks Senturiono mieste. Būtent jame PAR atstovai pirmo mačo varžybose įveikė Monako rinktinę.
Rimvydas Mugevičius
Rimvydas Mugevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lietuvos tenisininkai – Ričardas Berankis, Laurynas Grigelis, Lukas Mugevičius ir Mantas Bugailiškis – Pietų Afrikoje rinksis jau kovo 29 dienos rytą. Tos pačios dienos pavakarę kortuose yra numatyta pirmoji lietuvių treniruotė.

„Kol kas nieko nežinau apie varžovų komandos sudėtį, man labiau rūpi mūsų reikalai. Didžiausiu mūsų rinktinės varžovu šiame varžybų etape gali tapti keliolika valandų truksianti kelionė į PAR. Todėl nutarėme ten vykti keliomis dienomis anksčiau. Tam, kad vyrai turėtų kiek daugiau laiko apsiprasti, išsijudinti, grįžti į treniruočių ir varžybų ritmą“, – teigia Lietuvos rinktinės kapitonas Rimvydas Mugevičius.

Didžiausiu mūsų rinktinės varžovu šiame varžybų etape gali tapti keliolika valandų truksianti kelionė į PAR, – R.Mugevičius.

„Visa laimė, kad esame toje pačioje laiko juostoje, kaip ir PAR. Todėl adaptacija turėtų būti lengvesnė. Tiesa, tai negalios Ričardui, kuris į Johanesburgą skris iš Majamio“, – sako R.Mugevičius.

Lietuvos rinktinės treneris išskiria ir dar vieną svarbų pasirengimo mačui su PAR aspektą. „Laurynui ir Mantui mačas su afrikiečiais bus pirmos lauke vyksiančios varžybos šiais metais. Prie to priprasti reikia kiek daugiau laiko. Saulė, šešėliai, vėjas – žaidžiant po stogu tenisininkui nereikia sukti galvos dėl šių dalykų. Čia gi – teks.“

Balandžio 4 ir 6 dienomis vyksiantys vienetų susitikimai prasidės 10 valandą ryto. Dvejetų susitikimas prasidės balandžio 5 d. vidurdienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius