Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 25

Sania Mirza apie olimpines žaidynes negalvoja ir trokšta laimėti daugiau titulų

Pirmoji pasaulio dvejetų raketė Sania Mirza teigia, kad dar nepradėjo galvoti apie po pusmečio vyksiančias olimpines žaidynes. Tenisininkė yra patenkinta praėjusiu sezonu, tačiau nekantrauja papildyti savo trofėjų kolekciją.
Sania Mirza
Sania Mirza / „Scanpix“/AP nuotr.

„Olimpinės žaidynės už šešių mėnesių, todėl apie jas šiuo metu negalvoju, – atskleidė S.Mirza. – Sprendimą su kuo jose dalyvausiu priimsiu už 5-6 mėnesių.

Prieš olimpiadą laukia trys „Didžiojo kirčio“ turnyrai. Tenisininkai neturi prabangos ruoštis konkretiems turnyrams prieš pusmetį. Tačiau olimpinėse žaidynėse stengsimės iš visų jėgų parvežti savo šaliai aukso medalį.“

Indės ir šveicarės Martinos Hingis duetas šį sezoną žaidė 9-se dvejetų finaluose ir laimėjo 8-is. Didžiausios pergalės buvo pasiektos Vimbldono bei „US Open“ turnyruose.

„Mes viena kita pasitikime, – pasakojo S.Mirza. – Būtų nuostabu laimėti dar vieną „Didžiojo kirčio“ turnyrą. Mes esame užtikrintos savo jėgomis, tačiau vertiname kiekvieną pergalę.

Turime nuolat tobulėti, nes visuose turnyruose esame pagrindinis taikinys. Martina kiekviename mače atiduoda visą save. Amžius jai tėra tik skaičius. 

Man asmeniškai, sezonas buvo puikus. Noriu toliau dirbti ir skinti pergales. Tenisininkai visuomet yra labai gobšūs ir nori dar. Jeigu nustosi norėti daugiau, tuomet save motyvuoti bus labai sunku.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius