-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 24

Sensacija: Angelique'a Kerber krito pirmame „Roland Garros“ etape

Angelique'os Kerber tragiška forma tęsiasi. Antrą kartą per trejus metus „Australian Open“ turnyro nugalėtoja „Roland Garros“ čempionate gavo skaudų antausį. Pirmadienį vykusioje Atvirojo Prancūzijos čempionato pirmojo etapo dvikovoje Olandijos tenisininkė Kiki Bertens trečiąją pasaulio raketę nugalėjo 6:2, 3:6, 6:3 ir sukūrė kol kas didžiausią čempionato sensaciją.
Angelique Kerber
Angelique Kerber / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Angelique Kerber

Tai buvo antra tenisininkių dvikova. Antradienį K.Bertens vokietei atkeršijo už prieš kelis mėnesius Majamyje patirtą nesėkmę.

Pirmame sete 58-ą vietą WTA reitinge užimanti olandė varžovei nepaliko jokių vilčių. K.Bertens trečiame ir septintame geimuose pasinaudojo dviem „break point’ais“ ir susitikimą pradėjo lengva pergale. Antroje dalyje A.Kerber pirmaujant 3:2 tenisininkės apsikeitė pralaimėtais padavimais, tačiau trečioji pasaulio raketė netrukus pasinaudojo antru „break point’u“. Trečiąją dalį K.Bertens pradėjo laimėdama tris geimus iš eilės ir šios persvaros didžiausiai turnyro sensacija pilnai užteko.

Netikėtą pergalę iškovojusi K.Bertens užsitikrino 45 WTA reitingo taškus ir 60 tūkst. eurų, o antrame „Roland Garros“ etape susikaus su Camila Giorgi (WTA-44), kuri 6:3, 6:2 įveikė prancūzę Alize’ą Lim (WTA-156).

Įdomu, jog tai buvo antras kartas per trejus metus, kai „Australian Open“ turnyre triumfavusi tenisininkė krito jau pirmame „Roland Garros“ čempionato etape. Primename, kad 2014 metais pirmame etape Li Na patyrė skaudžią nesėkmę prieš prancūzę Kristiną Mladenovič.

A.Kerber tai buvo trečias turnyras iš eilės, kurį ji apleido jau po pirmos dvikovos. 3-ią vietą WTA reitinge užimanti Vokietijos tenisininkė prieš porą savaičių taip anksti krito Madrido ir Romos „Masters“.

Beje, po šios nesėkmės A.Kerber gali nupulti į 6-ą vietą WTA reitinge, jei kitos geriausios tenisininkės neiškrės kliurkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius