-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 27

Sunkus startas: N.Džokovičiaus Akapulke laukia grėsmingi varžovai

Pirmą kartą Akapulke žaisiantis Serbijos tenisininkas Novakas Džokovičius „Abierto Mexicano Telcel“ turnyro burtais apsidžiaugti neturėjo. Jau pirmuose varžybų etapuose antrajai pasaulio raketei teks dorotis su itin pajėgiais žaidėjais.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Savo pasirodymą Meksikoje N.Džokovičius pradės akistata su geriausiu Slovakijos tenisininku ir atakų specialistu Martinu Kližanu.

Pergalės atveju, antrame „Abierto Mexicano Telcel“ turnyro etape 29-erių serbo greičiausiai lauktų dar pavojingesnis varžovas – 2009 metų „US Open“ čempionas ir buvusi ketvirtoji pasaulio raketė argentinietis Juanas Martinas del Potro, praeitą savaitę pasiekęs „Delray Beach open“ varžybų pusfinalį. Argentinietis pirmame etape susitiks su kvalifikaciją įveikusiu talentinguoju JAV tenisininku Francesu Tiafoe.

Antrą skirstymą turintis Rafaelis Nadalis savo kampaniją Meksikoje atidarys maču su vokiečiu Miša Zverevu. Geriausio Ispanijos tenisininko pradžia neatrodo itin sunki, tačiau ketvirtfinalyje jo gali laukti puikią formą demonstruojantis Jackas Sockas arba aštuntoji pasaulio raketė Marinas Čiličius. Tiesa, pastarasis slystelėti gali jau pirmame etape, kuriame raketes surems su pavojinguoju ukrainiečiu Aleksandru Dolgopolovu.

Nugalėtojo titulą ginantis austras Dominicas Thiemas, starte susikausiantis su prancūzu Gillesu Simonu, yra toje pačioje lentelės dalyje su Davidu Goffinu. Tai reiškia, kad rimtas iššūkis D.Thiemo lauks jau ketvirtfinalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius