-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 08

Tenisą į kriketą iškeitusi 19-metė persigalvojo ir sugrįžta į kortus

Buvusi Vimbldono jaunimo turnyro čempionė Ashleigh Barty sugrįžta į profesionalų tenisą. Ji prieš 17-a mėnesių nusprendė atsisakyti teniso raketės, nes norėjo susikoncentruoti ties kitu sportu – kriketu. 19-metė sportininkė pasirinko rungtyniauti „Big Bash League“ Australijos kriketo čempionate, tačiau panašu, kad ji persigalvojo.
Ashleigh Barty
Ashleigh Barty / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Buvau labai jauna, tačiau šiais metais man sueina 20 metų, todėl pradėjau apie gyvenimą ir savo karjerą galvoti kitaip, – pasakojo australė. – Bus puiku jeigu man pasiseks vėl demonstruoti gerą žaidimą teniso kortuose, bet neliūdėsiu jei ir nepavyks.

Žaidžiau ne daug, bet jau spėjau pasiekti nemažai. Esu pasiruošusi kantriai dirbti ir dalyvauti ITF turnyruose, kol galų gale pasieksiu ir pagrindinius WTA čempionatus.“

A.Barty teniso nežaidė 17-a mėnesių, tačiau tiki, kad jos meilė šiam sportui nedingo, o antruoju bandymu jai ir vėl pasiseks.

17-os metų A.Barty buvo pakilusi į 129-a vietą pasaulio reitinge. Daugelis sportininkei prognozavo nuostabią karjerą bei vadino ją Australijos rinktinės lyderės Sam Stosur įpėdine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius