-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 30

Tomašas Berdychas – „Shenzhen Open“ turnyro pusfinalyje

Devintoji pasaulio raketė Tomašas Berdychas iškovojo pergalę „Shenzhen Open“ turnyro ketvirtfinalyje ir sieks patekti į savo pirmąjį sezono finalą. Čekas savo tautietį Jirį Vesely nugalėjo rezultatu 7:6 (7:1), 3:6, 6:2. Pusfinalyje jis susitiks su brazilu Thomazu Bellucci.
Tomašas Berdychas
Tomašas Berdychas / „Scanpix“/„Xinhua“/„Sipa USA“ nuotr.

Čekijos tenisininkas šiame mače laimėjo 80 proc. savo pirmųjų padavimų, atliko 10 neliečiamų kirčių ir palaužė 4 varžovo padavimų serijas.

„Shenzhen Open“ varžybose T.Berdychas triumfavo praėjusiais metais, todėl tai yra jau šeštoji jo pergalė šiame turnyre iš eilės.

Būsimasis jo pusfinalio varžovas T.Bellucci ketvirtfinalyje įveikė australą Bernardą Tomičių. Vos 88 vietą pasaulio reitinge užimantis brazilas atliko net 14 neliečiamų padavimų ir laimėjo 93 proc. savo pirmųjų padavimų.

Kitame „Shenzhen Open“ pusfinalyje susitiks Richardas Gasquet ir Janko Tipsarevičius. Prancūzas 7:6 (7:4), 7:6 (7:2) nugalėjo vokietį Mischa Zverevą, o serbas rezultatu 7:6 (8:6), 6:2 įveikė Tuniso atstovą Maleką Jazirį.

Į „Shenzhen Open“ stipriausiųjų ketvertą patekę tenisininkai jau užsitikrino 90 ATP reitingo taškų bei 32 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius