-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 05

Viktoras Troickis su 15-a neliečiamų padavimų prasimušė kelią į pusfinalį

Penktadienio vakare baigėsi paskutiniai „Sofia Open“ ketvirtfinalių susitikimai. 44-ą vietą pasaulio reitinge užimantis Martinas Kližanas nugalėjo 31-ą pasaulio raketę Andreasą Seppį. Kitoje ketvirtfinalio dvikovoje favoritu laikytas Viktoras Troickis nesunkiai įveikė Philippą Kohlschreiberį.
Viktoras Troickis
Viktoras Troickis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

V.Troickis abiejuose setuose po kartą palaužė savo varžovą iš Vokietijos ir to užteko pergalei pasiekti. Serbas atliko net 15-a neliečiamų padavimų ir pergalę pasiekė rezultatu 6:3, 6:4. Mačas truko valandą ir 14-a minučių.

„Šiek tiek baiminausi šiandienos mačo, – po dvikovos pripažino V.Troickis. – Prieš Philippą turiu neigiamą pergalių ir pralaimėjimų balansą, o jis yra labai pavojingas žaidėjas.

Jeigu jam sekasi, tai jis gali įveikti bet kurį pasaulio tenisininką. Jis turėtų būti pirmame reitingo dvidešimtuke. Man pavyko išlaikyti koncentraciją visos dvikovos metu. Taip pat puikiai susitvarkiau su savo padavimais, todėl ir pasiekiau pergalę.“

25-os pasaulio raketės V.Troickio varžovas pusfinalyje bus Martinas Kližanas. Slovakijos tenisininkas per valandą ir 23-is minutes nugalėjo aukščiau reitinge esantį italą Andreasą Seppį rezultatu 6:4, 6:3.

Už patekimą į pusfinalį tenisininkai gavo po 90 reitingo taškų. Jų pinigines papildė 23-ys tūkst. eurų. Patekimas į finalą jiems garantuotų po 150 reitingo taškų bei 43-is tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius