-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 29

Vimbldono vadovas tikisi, kad Marija Šarapova rungtyniaus Didžiojoje Britanijoje

Vimbldono turnyro vadovas Philippas Brooksas šią savaitę išplatino pranešimą, kuriame paskelbė, kad šiame čempionate bus dar labiau griežtinama tvarka. Bus didinamas tyrimų skaičius dėl dopingo vartojimo. Taip pat teigiama, kad jei ITF išteisins Mariją Šarapovą, tai tuomet ji laukiama Didžiojoje Britanijoje išskėstomis rankomis.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Būtų labai liūdna jei M.Šarapova negalėtų rungtyniauti mūsų turnyre, – kalbėjo P.Brooksas. – Ji yra buvusi čempionė, čia ji turi nemažai gerbėjų.

Turime pasitikėti ITF ir leisti jiems priimti teisingą sprendimą. Kai sužinosime nuosprendį Marijai, tuomet ir pagalvosime tolimesnius veiksmus.“

Rusijos tenisininkė buvo pričiupta už dopingo vartojimą „Australian Open“ varžybose ir nuo to laiko nerungtyniauja. ITF planuoja paskirti posėdį prieš Vimbldono turnyrą, todėl daugelis M.Šarapovos gerbėjų tikisi išvysti rusę trečiajame metų „Didžiojo kirčio“ turnyre.

Rusijos sporto federacija taip pat tikisi, kad M.Šarapova į aikštę sugrįš jau šią vasarą. Ji yra šios šalies olimpiniuose planuose ir manoma, kad tenisininkė keliaus atstovauti savo šaliai į olimpines žaidynės Rio de Žaneire.

Tačiau trečiadienį pasirodžiusiuose pranešimuose Rusijos sporto ministras Vitalijus Mutko atskleidė, kad geriausios Rusijos tenisininkės kraujyje meldoniumo rasta daugiau už leistiną normą.

„Mes tiesiog norime, kad ji sugrįžtų į didįjį sportą, – tuomet kalbėjo V.Mutko. – Nenoriu spėlioti, ar jai pavyks iš balos išlipti sausai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius