Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 05 27

Australijos teniso žvaigždė Nickas Kyrgiosas: „Aš užsiimu seksu prieš svarbius mačus“

Sporte gerai žinoma taisyklė – prieš svarbius mačus seksu geriau neužsiimti. Ja vadovaujasi nemažai vyrų ir moterų sportininkų. Tačiau tokia nerašyta taisyklė rūpi ne visiems.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nickas Kyrgiosas
Jaunoji australų teniso žvaigždė Nickas Kyrgiosas vyrų žurnalui „GQ Australia“ papasakojo, kad jam į šią taisyklę visiškai nusispjauti. 20-metis tenisininkas pripažįsta, kad keliaujant po turnyrus jis sulaukia gausybės moterų dėmesio. 

Australui nesvarbu, ar jo laukia svarbus mačas, sekso prieš tokias varžybas jis tvirtina neatsisakantis. Juolab, kad aplinkui – daugybė pagundų.

„Tai tikrai yra privalumas. Skraidai po pasaulį, žaidi žaidimą, kurį myli. Jeigu esi pakankamai geras, patrauki ir merginų dėmesį“ , – atvirauja N.Kyrgiosas. 

20-metis australas atvirauja, kad ATP turnyruose vyksta daug dalykų, apie kuriuos paprasti žiūrovai tiesiog nežino. „Aš neminėsiu jokių vardų, bet, žmogau, daug kas vyksta. Kalbos apie tai, kas dedasi turo metu, greitai pasklinda, todėl turi būti atsargus. Būtent todėl aš stengiuosi nesusidėti su tenisininkėmis“ , – sako N.Kyrgiosas.

Dėl tokių savo atviravimų, kurie kai kam gali pasirodyti ir pasipūtėliški, Australijos teniso žvaigždė nė kiek neišgyvena. „Aš sakau tai, ką galvoju. Dažnai žmonės labai jaudinasi dėl to, ką pasakys žiniasklaidai. Jie slepia tikruosius dalykus. Jeigu aš su kuo nors nesutinku arba manau, kad galiu pasakyti, ką nors juokingo, aš būtinai tai padarysiu“,  – neslepia N.Kyrgiosas.

30-ta pasaulio raketė šiuo metu varžosi „Roland Garros“ turnyre. Belieka tik spėlioti, ką teniso žvaigždė veikia prieš mačus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius