Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 04 22

Eugenie Bouchard atsisakė paspausti ranką varžovei ir sulaukė už tai keršto

Praėjusiais metais Kanados tenisininkė Eugenie Bouchard pasižymėjo ne iš gerosios pusės. 7-ta pasaulio raketė prieš Kanados ir Slovakijos rinktinių varžybas Federacijos taurėje atsisakė paspausti varžovės ranką ir pavadino šią tradiciją kvaila. Kanadietė tą patį padarė ir šiemet.
Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Eugenie Bouchard

Per burtų traukimo ceremoniją Rumunijos tenisininkė Alexandra Dulgheru ištiesė Kanados tenisininkei ranką, tačiau ši tuo pačiu neatsakė. Eugenie Bouchard tiesiog numojo ranka, parodydama, kad spausti varžovei rankos nenori. Po tokio akibrokšto 7-ta pasaulio raketė aiškino, kad tai nebuvo asmeniniai motyvai. „Nieko prieš ją neturiu. Tiesiog nenoriu prieš mačą varžovėms linkėti sėkmės“ , – sakė E.Bouchard.

VIDEO: Alex Dulgheru - Genie Bouchard - No handshake

Už tai, kad nepadavė varžovei rankos, E.Bouchard sulaukė savotiško keršto korte.  70-ta pasaulio raketė Alexandra Dulgheru per susitikimą su kanadiete akivaizdžiai turėjo daugiau noro nugalėti varžovę. Tačiau Rumunijos tenisininkės pergalė prieš 7-tą pasaulio raketę dar buvo ne viskas.

Švęsdama pergalę A.Dulgheru pribėgo prie savo komandos draugų tiesdama jiems ranka, o tuomet demonstratyviai ją patraukė ir taip imitavo Eugenie Bouchard. Akivaizdu, kad Rumunijos tenisininkai tokį šventimo būdą buvo sugalvoję iš anksto ir tai sukėlė nemenką juoko bangą.

Po mačo A.Dulgheru aiškino,  kad nors tai ir buvo atsakas Kanados tenisininkei, tačiau viso labo – nekaltas pokštas.
 

VIDEO: Alexandra Dulgheru Genie Bouchard Match Point and Handshake Fed Cup

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius