-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auto Trophy 2016“ rinkimuose „Audi“ pelnė 7 apdovanojimus

Šiais metais jau 29-tą kartą Vokietijos laikraščio „Auto Zeitung“ surengtame konkurse „Auto Trophy“ sėkmė šypsojosi automobilių gamintojui „Audi“. Jam atiteko penki atskirų kategorijų ir du specialieji apdovanojimai.
„Audi Q2“
„Audi Q2“ / Egidijaus Babelio nuotr.

Apdovanojimus pelnė geriausiais savo klasėse pripažinti „Audi“ A1, „Audi“ Q2, „Audi“ Q5, „Audi“ A5 Sportback ir „Audi“ Q7 modeliai. „Audi“ atiteko ir du specialūs prizai. „Auto Zeitung“ skaitytojai nusprendė, jog šis Vokietijos automobilių gamintojas vertas apdovanojimo už „Geriausią dizainą“ („Best Design“) ir už „Geriausią prekės ženklą“ („Best Brand“).

Kelne (Vokietija) įvykusioje „Auto Trophy 2016“ nugalėtojų apdovanojimo ceremonijoje „Audi“ generalinis direktorius Rupertas Stadleris teigė, kad šis įvertinimas skirtas ir visai „Audi“ komandai už jų darbą kuriant aukštos kokybės pažangius automobilius. Be to, tai – puiki paskata ir toliau aktyviai įgyvendinti „„Audi“. Vorsprung.2025“ strategiją ir „Audi“ klientams siūlyti sportiškus, kokybiškus, efektyviai energiją naudojančius pažangius modelius.

Apdovanojimus už „Audi“ Q2 ir Q7 bei „Geriausio prekės ženklo“ prizą atsiėmęs „Audi“ marketingo skyriaus vadovas dr. Dietmaras Voggenreiteris džiaugėsi, kad „Audi“ klientai ypatingai gerai vertina du naujausius „Audi“ SUV kategorijos modelius.

„Audi“ Q5 prizas įteiktas šio modelio kuratorei Jennifer Meister. Atsiėmęs „Audi“ A1 ir „Audi“ A5 Sportsback laimėtus prizus renginio organizatoriams ir dalyviams dėkojo „Audi“ AG Valdybos narys Berndas Martensas. „Geriausiojo dizaino“ prizas įteiktas „Audi“ bendrovės vyr. dizaineriui Markui Lichtei.

Šiemet „Audi“ pakartojo 2015-ųjų sėkmę, kai bendrovei teko 5 „Auto Trophy“ apdovanojimai. Tuomet buvo pelnyti keturi kategorijų prizai ir vienas papildomas apdovanojimas.

Vokietijoje rengiami „Auto Trophy“ apdovanojimai yra laikomi vieni prestižiškiausių automobilių rinkoje. Šiais metais balsavime dalyvavo 60 tūkstančių dalyvių, o nugalėtojai buvo renkami 24 nominacijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius