Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

BMW pristato naujos 5-os serijos universalus su „M Performance“ paketu

Neseniai Lietuvoje debiutavusios BMW naujos 5-osios serijos universalus „Touring“ bus galima aprūpinti originaliu „M Performance“ įrangos paketu. Modeliai su šiuo paketu išsiskirs ne tik stilistiniais kėbulo akcentais, bet ir išaugusia variklių galia, sportine išmetimo sistema ir efektyvesniais stabdžiais.
BMW 5 su „M Performance“ paketu
BMW 5 su „M Performance“ paketu

„Galimybė pasirinkti sportinius „M Performance“ paketus BMW 5-os serijos „Touring“ modeliams suteikia išskirtinę, individualizuotą išvaizdą. Be to, šiuos paketus užsiskatę klientai galės mėgautis dar geresnėmis savo automobilio valdymo bei dinaminėmis ypatybėmis. Šie BMW 5-os serijos universalai su „M Performance“ paketu pasiūlys naujo lygio praktiškumo ir malonumo vairuoti derinį“, – sako „Modus Group“ atstovas, BMW ir „MINI“ prekės ženklų vadovas Lietuvoje Aurimas Tamašauskas.

„BMW M Performance“ variklio ir išmetimo sistemos patobulinimai padidins variklio galią ir jėgą išlaikant tuos pačius vidutinio degalų suvartojimo ir anglies dvideginio emisijos rodiklius. Pavyzdžiui, „BMW 540i xDrive Touring“ modelyje panaudotas „M Performance“ paketas padidins variklio galią 15 kW/20 AG iki 265 kW/360 AG, o išvystomą jėgos sukimo momentą – 50 Nm iki 500 Nm. Be to, išaugusią galią papildys dėmesį patraukiantis, sportiškas išmetimo sistemos garsas.

BMW 5 su „M Performance“ paketu
BMW 5 su „M Performance“ paketu

„BMW M Performance“ išmetimo sistemos paketą galima užsisakyti ir kaip atskirą įrangą, kuri galės būti komplektuojama su „BMW 540i xDrive Touring“ ir „BMW 530i Touring“ modeliais, taip pat su dyzelinėmis šio universalo versijomis „BMW 530d xDrive Touring“, „BMW 530d Touring“ ir „BMW 520d Touring“..

Dar vienas sportinis priedas BMW naujos 5-osios serijos „Touring“ modeliams – aerodinaminis „M Performance“ paketas, kurį sudaro priekinio bamperio apdailos detalės iš anglies pluošto ir galinis dviejų dalių difuzorius. Šis difuzorius gali būti pagamintas iš anglies pluošto ar padengtas kliento pasirinktu atspalviu. Atitinkama spalva galima padengti ir kėbulo slenksčių apdailos kraštus.

BMW 5 su „M Performance“ paketu
BMW 5 su „M Performance“ paketu

Papildomi „BMW M Performance“ apdailos paketo elementai – anglies pluošto šoninių veidrodėlių korpusas, juodos spalvos variklio grotelės ir stabdžių ventiliacijos angos, „BMW M Performance“ logotipai ir stilistinės juostelės.

Išskirtinę detalę galima rasti ir automobilių viduje – tai sportinis „BMW M Performance“ vairas, kuris yra aptrauktas „Alcantara“ medžiaga, apsiūtas šviesiai pilkomis siūlėmis, o viršuje turi raudoną padėties žymeklį. Modeliuose su 8 laipsnių automatine „Steptronic“ greičių dėže už šio vairo įrengtos ir pavarų perjungimo svirtelės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius