-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Veyron“ pamaina – 460 km/val. išvystantis „Chiron“

Kadangi „Bugatti“ sustabdė „Veyron“ produkciją, skubama kurti automobilio įpėdinį. Carscoops.com skelbia, kad tas įpėdinis bus 1500 AG „Bugatti Chiron“.
„Bugatti Veyron“
„Bugatti Veyron“ / Andriaus Lauciaus nuotr.
Temos: 1 Bugatti Chiron

Atrodo, kad tai bus automobilis, neteikiantis jokių vilčių kitiems superautomobilių gamintojams, nebent „Koenigsegg Regera“, kuris yra vienas pirmųjų hyperautomobilių.

Visai neseniai interneto platybėse pasirodęs vaizdo įrašas, kuriame „LaFerrari“ aplenkia galingąjį „Veyron“ sukėlė automobilių gerbėjų susidomėjimą ir nuostabą, tačiau panašu, kad „Bugatti“ neleis pasikartoti panašiam dalykui.

Skelbiama, kad „Veyron“ įpėdinis pasieks stulbinamus 1500 Nm sukimo momentą, bus žymiai lengvesnis ir turės apie 92 proc. daugiau naujų arba patobulintų detalių.

Kalbama, kad naujasis „Chiron“ pasieks sunkiai protu suvokiamą 463 km/val greičio ribą. Turint galvoje, kad tik nedaugelis „Veyron“ vairuotojų yra pasiekę 400 km/val ribą ir tai visi – uždaroje trasoje.

Vėlesnės „Chiron“ modifikacijos gali pasiekti serijiniu būdu gaminamo automobilio rekordą. Jeigu „Chiron“ bus sukurtas artimiausiu metu, jam, bent kolkas, nebūtų lygių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius