-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs BMW dizaineris Chrisas Bangle darbus tęs „Samsung“ kompanijoje

Buvęs BMW dizaineris Chrisas Bangle, atsakingas už visų paskutinių BMW modelių dizainą, pasirašė darbo sutartį su Pietų Korėjos elektronikos gigantu „Samsung“.
Chrisas Bangle
Chrisas Bangle / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Samsung BMW

Į Korėją Chrisas nesikels - „Samsung“ jau ruošia įkurti specialų dizaino centrą specialiai jam kažkur Europoje. Čia jis įsikurs su savo komanda ir kurs mobiliųjų telefonų, kompiuterių ir kitokių elektronikos prietaisų dizainą.

Bangle paliko ypač gilų įspaudą modernioje automobilizmo istorijoje. Jo sukurtas „liepsnos paviršiaus“ dizainas pakėlė BMW automobilius į kitą lygį. Kai jis vadovavo bavarų kompanijos dizaino skyriui, BMW aplenkė „Mercedes-Benz“ ir tapo daugiausia automobilių parduodančia premium segmento kompanija.

Modernus MINI automobilis taip pat yra jo darbas. Kaip ir „Rolls-Royce Phantom“. Taigi, darbai kalba patys už save. Tiesa, kaip sako pats Chrisas, jo darbai nuotraukose neatrodo tokie geri, taigi, prieš priimant sprendimą pirkti ar nepirkti vieną iš jo sukurtų automobilių, jis siūlo juos apžiūrėti gyvai.

„Samsung“ kompanija, paskutiniu metu sulaukusi tarptautinio pripažinimo už produktų dizainą, rodos, pradės kurti dar gražesnius elektronikos prietaisus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius