-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Citroen“ žengia į prabangių sedanų rinką, bet tik Kinijoje

Pastaruoju metu negarsėjantys kaip prabangių sedanų gamintojai, „Citroen“ keičia įvaizdį. Bent jau Kinijoje. Visame pasaulyje išplatintos prabangaus sedano „Citroen DS 5LS“ nuotraukos, kuriose – tik Kinijos rinkai skirtas modelis.
„Citroen DS 5LS“ prabangus sedanas
„Citroen DS 5LS“ prabangus sedanas / „Citroen“ iliustr.

DS 5LS sedanas yra sukurtas ant DS5 hečbeko bazės ir daugumą komponentų skolinasi ir šio automobilio. Tiek išorėje, tiek viduje galima pastebėti daug dizaino elementų, naudotų koncepciniuose automobiliuose – „Numero 9“ ar „Wild Rubis“ (žr. susijusiuose straipsniuose).

Naujasis „Citroen“ yra pozicionuojamas kaip C klasės „Mercedes-Benz“, „Audi A4“ ir kitų panašių automobilių konkurentas. Nors automobilio dydis bei ratų bazė sufleruoja apie kilstelėjimą į aukštesnę klasę, nes šioje „Citroen DS 5LS“ yra didžiausias. 

Pirkėjai neturės didelės variklių pasirinkimo galimybės – modelis siūlomas su 1,6 l bei 2 l darbinio tūrio benzininiais varikliais. Abu turi turbinas bei komplektuojami tik su automatinėmis šešių laipsnių pavarų dėžėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius