Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ducati“ suvienijo jėgas su „Diesel“ ir sukūrė motociklą

Du gerai žinomi italų gamintojai sujungė jėgas bendram projektui – motociklui „Ducati Diavel Diesel“, kurio bus pagaminti tik 666 vienetai. Kūrybos idėja, kaip teigia motociklo dizaineriai, buvo sujungti elementus iš praeities ir ateities.
„Ducati Diavel Diesel“ motociklas
„Ducati Diavel Diesel“ motociklas / „Ducati“ nuotr.

Naujojo motociklo pardavimai prasidės šių metų balandį, o prieš tai jis pasirodys „Motor Bike Expo“ parodoje Veronoje, vykstančioje šių metų sausio 20–22 d.

„Bendradarbiavimas su „Diesel“ leido mums atrasti naujus stiliaus ir technologinius aspektus, drauge išlaikant „Ducati“ vertybes“, – sakė „Ducati“ vadovas Claudio Domenicali.

„Diavel Diesel“ motociklas turi rankomis apdirbtą nerūdijančio plieno rėmą, matomas virinimo siūles, daug medžiaginių apdailų. Sėdėjimo balnas pagamintas iš natūralios odos, tuo pabrėžiant „Diesel“ įtaką.

Motociklas turi 162 AG išvystantį „Testastretta DS“ variklį bei „Ducati Safety Pack“ sistemą – ABS ir stabilumo kontrolę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius