-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Fiat“ ir VW afera dėl „Alfa Romeo“ tęsiasi

Kompanijos „Volkswagen“ vadovas Ferdinandas Piechas yra tikras, kad po jo kompanijos sparnu „Alfa Romeo“ markė pasiektų gerokai geresnius pardavimo rezultatus. Tokius skambius žodžius jis ištarė duodamas interviu žurnalui „Forbes“.
VW vadovas Ferdinandas Piechas
VW vadovas Ferdinandas Piechas / Gamintojo nuotr.

Šį pono F.Piecho pasakymą galime laikyti atsakymu į „Fiat“ vadovo Sergio Marchionne teiginį, kad kompanija „Alfa Romeo“ iki šios dienos yra „pinigų praradimo mašina“. Nepaisydamas to, „Fiat“ vadovas tvirtai laikosi savo pozicijos neparduoti kompanijos „Alfa Romeo“.

Duodamas interviu „Reuters“ VW vadovas prasitarė, kad jie galėtų vos per penkerius metus „Alfa“ pardavimą padidinti nuo 100 tūkst. iki 400 tūkst. Skamba labai optimistiškai, bet įvertindami F.Piecho patirtį automobilių industrijoje neturime jokio pagrindo netikėti jo žodžiais.

Tik vienas „bet“. Prisiminkime vos prieš kelis mėnesius VW paviešinus savo planus iki 2018 metų tapti didžiausiu automobilių gamintoju pasaulyje. Tam jie yra pasirengę išleisti ne vieną milijardą banko sąskaitose laikomų pinigų. Gal didelė šių pinigų dalis vis dėlto sudomins „Fiat“ vadovus?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius