-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Greiti ir įsiutę“, „Atgal į ateitį“ ir kitų filmų žvaigždės – vienoje vietoje

Paryžiaus automobilių parodoje pristatomi ne tik nauji automobiliai ir koncepciniai gamintojų fantazijos vaisiai. Vieną paviljoną čia užėmė įvairių filmų žvaigždės – nuo Džeimso Bondo „Aston Martin“ modelių iki originalaus „Vaiduoklių medžiotojų“ universalo.
Kino filmų automobiliai
Kino filmų automobiliai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lankytojų šiame paviljone nėra daug – masė žmonių vis tik domisi „Nissan“, „Mercedes-Benz“, „Renault“ ir kitų gamintojų naujovėmis. Tad prie kiekvieno modelio nėra jį apžiūrinčiųjų eilės, o praėjimuose netenka grūstis.

Didžiausio susidomėjimo susilaukė fantastinių filmų herojai-automobiliai: „Vaiduoklių medžiotojų“ „Cadillac“ universalas su visa įranga „medžioklei“, „Atgal į ateitį“ „DeLorean DMC12“ bei „Pontiac Trans-Am“ iš „Knight Rider“.

Prie „Cadillac“ sukiojosi ir trys „vaiduoklių medžiotojai“, apsirengę specifine apranga ir ant nugaros užsimetę lemputėmis ir laidais apkarstytas kuprines.

Čia demonstruojami ir Džeimso Bondo filmų serijų sveiki ir apdaužyti „Aston Martin“ modeliai, originalios mašinos iš „Greiti ir įsiutę“, „Ratų“ bei daugelio kitų filmų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius