-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Honda Element“ istorijoje padėtas taškas

Liūdnos žinios – penktadienį „Honda“ pranešė, kad sekančių metų pradžioje sustabdys krosouverio „Honda Element“ gamybą.
„Honda Element“
„Honda Element“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Honda

Oficialiame pareiškime „Honda“ teigia, kad vairuotojai mieliau renkasi kitus gamintojo modelius, tarkim CR–V. Tą parodo ir kiekvieną dieną mažėjantys „Element“ pardavimai. Praeitą mėnesį buvo parduoti vos 939 „elementai“ visoje JAV.

Taip pat, „Element“ pasižymėjo ne ypač ekonomiškais varikliais. Dviejų varomų ratų modelis su 2,4 litro keturių cilindrų varikliu ir automatine greičių dėže suvartodavo gerokai virš 12 litrų šimtui kilometrų. Daugoka. Ypač šiais ekologiškų populiarėjimo laikais. Ir nesipainiokite, automobilio pavadinimas nieko bendro neturi su elektra - šiame modelyje niekada nebuvo montuojamas nei elektrinis, nei hibridinis variklis.

Nuo 2002 metų gaminamas įdomios išvaizdos padidinto pravažumo modelis buvo gaminamas tik gamyklose JAV ir buvo skirtas tik Šiaurės Amerikos rinkai. Iki šiol, pro gamyklos vartus išriedėjo 325 tūkst. šių automobilių.

Nepaisant to, kad tai „Element“ nebuvo oficialiai pardavinėjamas Europoje, Lietuvos keliuose jų galima sutikti. Savotiškos išvaizdos automobilio neįmanoma nepastebėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius