Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Latvijos metų automobiliu tapo „Ford Mondeo“

Latvijoje praėjusį savaitgalį vyko metų automobilio finalas. Geriausiuoju 2015-ųjų automobiliu buvo pripažintas „Ford Mondeo“, antrą vietą užėmė „Volkswagen Passat“, trečias liko „Škoda Octavia Scout“, rašo naujienų portalas TVnet.lv. Pirmieji du modeliai yra patekę ir į Lietuvos metų automobilio rinkimų geriausiųjų septynetuką ir turi šansų tapti mūsų šalies metų automobiliu.
„Ford Mondeo“
„Ford Mondeo“

Ketvirtoje vietoje Latvijoje liko „Nissan Qashqai“, penktoje – „Nissan Pulsar“. Finaliniame aštuntuke dar buvo „Citroen C4 Cactus“, „Mazda 3“ bei „Renault Twingo“. Pastarasis modelis jau buvo išrinktas Estijos metų automobiliu.

„Mondeo“ rinkimuose Latvijoje turėjo stiprų konkurentą – „Passat“. 129 taškus surinkęs „Ford“ modelis vos 12 taškų persvara įveikė „Volkswagen“. „Škoda“ surinko 103 taškus.

2013-ųjų ir 2014-ųjų metų Lietuvos ir Latvijos metų automobilio rinkimų laureatai sutapdavo. Geriausiu 2014 metų automobiliu buvo išrinktas „Škoda Octavia“, o 2013-ųjų – „Volkswagen Golf“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius