-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes–Benz“ V klasei skirtas prestižinis dizaino apdovanojimas

„Mercedes–Benz“ nugalėjo prestižiniame „Red Dot Award: Product Design“ konkurse, sutraukiančiame didžiausią skaičių konkursantų. Komisija geriausio pasaulyje dizaino apdovanojimą skyrė už automobilio eleganciją ir sportiškumą, rašoma kompanijos pranešime spaudai.
„Mercedes–Benz“ V klasė
„Mercedes–Benz“ V klasė / „Mercedes–Benz“ nuotr.

Nepriklausoma komisija, kurią sudaro 40 ekspertų iš skirtingų šalių, buvo maloniai nustebinta „Mercedes–Benz“ V klasės dizaino kokybe. „Šis automobilis yra elegantiškas. Sportiškas dizainas suteikia jam dar daugiau modernumo, o tai suderinta su didele automobilio talpa“, – teigia vienas komisijos narių, pagrįsdamas apdovanojimo skyrimą būtent „Mercedes–Benz“ gamintojo automobiliui.

Naujasis V klasės automobilis stebina elegancija ir sportiškumu

V klasės išvaizda atspindi „Mercedes–Benz“ keleivinių automobilių modelių stilių. Galingą automobilio priekį išryškina priekinės grotelės, papuoštos trimate gamintojo žvaigžde. Čia taip pat galime pamatyti kitus „Mercedes–Benz“ būdingus bruožus – giliai į šoninių sparnų dalį įlendančius priekinius žibintus. Pažvelgus į V klasės interjerą matyti aiški „Mercedes–Benz“dizaino filosofija: keleivinių automobilių salonas pasižymi stipriomis charakteristikomis, kurias išryškina salono panelėje išdėstyti apvalūs ortakiai. 

Taip pat „Red Dot Award: Product Design“ prizus pelnė ir kiti „Mercedes–Benz“ modeliai. Už išskirtinį aukštos kokybės dizainą apdovanojimą pelnė „Mercedes–Benz“ C klasė bei GLA klasė. S klasės coupe modelis buvo garbingai paminėtas dėl puikiai įgyvendintų detalių sprendimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius