-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mitsubishi“ jėgas suvienijo su „Renault-Nissan“ aljansu

Japonijos automobilių gamintojas „Mitsubishi“ kartu su „Renault-Nissan“ pagalba kurs naują masinės gamybos modelį.
Carlosas Ghosnas
Carlosas Ghosnas

Tai – jau ne pirmas bendras šių bendrovių projektas – 2011-aisiais „Nissan“ kartu su „Mitsubishi“ įkūrė bendro kapitalo įmonę NMKV, kuri ir dabar gamina kompaktiškus „Kei-car“ klasės automobilius Japonijos rinkai.

Tačiau „Autocar“ atskleidžia, kad sėkmingas abejų šalių bendradarbiavimas privedė prie kiek didesnio bendro projekto, į kurį įtraukta ne tik „Nissan“ kompanija, bet jų partneriai iš Prancūzijos, „Renault“.

Visos šalys ketina dalintis ne tik gamybos technologijomis, bet ir pajėgumu. Taigi kartu su „Nissan“ „Mitsubishi“ ir toliau tęs tai, ką pradėjo – gamins kompaktiškus automobilius Japonijos rinkai. Tačiau su „Renault“ pagalba japonai nori sukurti šį tą naujo – nedidelį, tačiau prabangų sedaną, su kuriuo žengtų į Šiaurės Amerikos (JAV ir Kanados) regioną.

Tai – dar ne viskas. Gamintojai svarsto ir apie bendrą pasaulinio masto automobilio projektą. Tiksliau sakant, jis būtų orientuojamas ne tik į JAV ir Kanados rinkas, bet į daugumą pasaulio valstybių.

„Renault-Nissan“ aljanso vadovas Carlosas Ghosnas teigia, kad ši sutartis ne tik atvers naujas galimybes Prancūzijos koncernui, bet ir suteiks dar geresnius santykius tarp „Mitsubishi Motors“ ir „Nissan“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius