Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujas kiniškas „Baojun“ už 7000 eurų – stulbinamai daug įrangos už mažą kainą

JAV automobilių gigantas „General Motors“ kiekvienais metais pagamina beveik 10 milijonų automobilių visame pasaulyje. Vieni yra brangesni, kiti pigesni, tačiau panašu, kad nuotraukoje matomas automobilis yra vienas pigiausių koncerno gaminių.
Kiniškas automobilis „Baojun 510“
Kiniškas automobilis „Baojun 510“ / Gamintojo nuotr.

Prieš jūsų akis – automobilių gamintojo „Baojun“ produktas. „Baojun“ yra visai neseniai Kinijoje susikūrusi įmonė, kuri priklauso „General Motors“.

Ši įmonė kuria automobilius tik Kinijos rinkai, o šie automobiliai nėra europietiškos kopijos ir kainuoja labai nedaug. Turint galvoje, kad įmonė priklauso JAV gigantui „General Motors“, galbūt įmanoma, kad ir automobilių kokybė yra neprasta?

Taigi, kas tas automobilis, apie kurį užsiminėme? Tai – nedidelis miesto krosoveris „Baojun 510“. Šis automobilis neseniai debiutavo Guangdžou automobilių parodoje. Automobilis jau dabar pasiekė prekybos taškus ir yra parduodamas už labai žemišką kainą – 54 800 juanių. Tai šiek tiek daugiau nei 7500 eurų.

Palyginimui – pigiausias Lietuvoje parduodamas „General Motors“ priklausančios įmonės „Opel“ produktas – bazinės komplektacijos „Corsa“ automobilis, įvertintas apie 10 tūkst. eurų. Už panašų į „Baojun 510“ gabaritų automobilį Lietuvoje tektų sumokėti bent 16 tūkst eurų. Už šiuos pinigus gautumėte „Opel Mokka X“.

Netgi visiškai sukomplektuotas „Baojun 510“ pirkėjams Kinijoje atsieis apie 70 tūkst. juanių (9700 eurų). Klystate, jeigu manote, kad už tokią sumą galima nupirkti automobilį, turinti tik variklį, sėdynes, vairą ir keturis ratus.

Stebėtina, tačiau „Baojun 510“ yra tikrai gerai sukomplektuotas. Kaip teigia „General Motors“ atstovai, šis automobilis turi gerą garso izoliaciją, panoraminį stoglangį, automatinį oro kondicionierių, beraktę užvedimo ir atrakinimo sistemą, pastovaus greičio palaikymo sistemą, šildomas sėdynes ir galinio vaizdo veidrodėlius, 8 colių skystųjų kristalų ekraną ir 10 nemokamų apsilankymų servise automobilio priežiūrai.

Kaip už 10 tūkst. eurų nesiekiantį pirkinį tikrai neblogai, tiesa?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius