Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuspręsta stabdyti išskirtinių „Mercedes–Benz G63 AMG 6×6“ modelių gamybą

Išskirtinis „Mercedes-Benz G63 AMG 6×6“ visureigis, varomas šešiais ratais, daugiau pardavinėjamas nebebus. „Mercedes-Benz“ nusprendė prekyba šiuo monstru nutraukti.
„Mercedes-Benz G63 AMG 6x6“
„Mercedes-Benz G63 AMG 6x6“ / „Mercedes-Benz“ nuotr.

2013-ųjų metų pradžioje pradėtas pardavinėti „Mercedes-Benz G63 AMG 6×6“ visureigis, kuris išvysto 536 arklio galias ir kainuoja apie 300 tūkstančių eurų, pirkėjų daugiau nebepasieks.

Siekiant išlaikyti automobilio vertę rinkoje buvo nuspręsta gamybą nutraukti nuo konvejerio nuriedėjus šimtui šio modelio vienetų.

VIDEO: „Mercedes-Benz G63 AMG 6×6“ pristatymas

Automobilis pasižymėjo ne tik įspūdinga galia, kuri į visus ratus perduodama per septynių laipsnių automatinę pavarų dėžę, bet ir išskirtiniu susidomėjimu iš Jungtinių Arabų Emyratų ir kitų turtingų šalių užsakovų.

Tuo metu kai rinkoje pasirodė „Mercedes-Benz G63 AMG 6×6“, jis rinkoje buvo vienas brangiausių gamintojo automobilių. Jį savo kaina lenkė tik 379 tūkstančius eurų kainavęs „Mercedes-Benz SLS Electric Drive“.

„Mercedes-Benz“ nuotr./„Mercedes-Benz G63 AMG 6x6“
„Mercedes-Benz“ nuotr./„Mercedes-Benz G63 AMG 6x6“

Neabejojama, kad laikui bėgant šių automobilių kaina ne kris, o kils ir vienas ar kitas egzempliorius atsidurs aukcione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius