-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Opel“ sėkmė Europos rinkoje tęsiasi

Išankstiniais duomenimis, per pirmuosius penkerius šių metų mėnesius „Opel“ pardavimai gerokai išaugo visoje Europoje.
„Opel Insignia Country Tourer“
„Opel Insignia Country Tourer“ / „Opel“ nuotr.

Palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, nuo sausio iki gegužės naujų „Opel“ automobilių registracijų padaugėjo 3,6 procentais iki 454 807 vienetų, tai sudaro 5,77 proc. bendros automobilių rinkos Europoje. Gegužę „Opel“ pardavė 95 143 automobilius, o rinkos dalis išaugo iki 5,96 proc.

„Mūsų modeliai yra itin populiarus, ir tai padeda mums daugelyje vėl augti pradėjusių rinkų Europoje. Tai atsispindi ir mūsų automobilių užsakymuose. Europoje jau gavome daugiau nei 240 000 „Mokka“ užsakymų, per 90 000 mūsų mažojo ADAM ir daugiau nei 100 000 mūsų flagmano, naujojo „Insignia“ užsakymų,“ – sako už pardavimus atsakingas valdybos narys Peteris Christianas Kuspertas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Opel Adam Rocks“ pristatymas prieš Ženevos automobilių parodą
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Opel Adam Rocks“ pristatymas prieš Ženevos automobilių parodą

Šis augimas fiksuojamas daugelyje rinkų. Per pirmuosius penkis mėnesius „Opel“ rinkos dalis augo dešimtyje Europos šalių. Vokietijoje per šį laikotarpį rinkos dalis išaugo iki 6,88 procentų visos automobilių rinkos.

Vien gegužę užimama rinkos dalis siekė 7,26 proc. Kompaktiškas „Mokka“ visureigis pirmavo SUV segmente tiek gegužę, tiek per visus pirmuosius penkerius šių metų mėnesius. Gegužę „Corsa“ patvirtino esąs nuolatinis lyderis ir buvo geriausiai parduodamas modelis mažųjų automobilių segmente, o „Zafira“ buvo antroji didelės talpos vienatūrių segmente tiek gegužės mėnesį, tiek per pirmuosius penkis šių metų mėnesius.

Gamintojo nuotr./„Opel Mokka“
Gamintojo nuotr./„Opel Mokka“

Jungtinėje Karalystėje „Vauxhall“ apgynė savo poziciją ir buvo antras prekės ženklas gegužę bei per pirmus penkis šių metų mėnesius, o „Insignia“ ir „Zafira“ tuo pat metu pirmavo savo segmentuose. Savo segmente gegužę „Mokka“ taip pat buvo populiariausiu automobiliu Jungtinėje Karalystėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius