-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbtos naujojo „Peugeot Expert“ kainos

Naujasis komercinis automobilis „Peugeot Expert“ jau atgabentas susipažinimui į didžiausias Peugeot atstovybes. Jau paskelbtos ir kainos. Pradinė kaina – 22 082 eurai, rašoma pranešime spaudai.
„Peugeot Expert“
„Peugeot Expert“ / „Peugeot“ nuotr.
Temos: 1 „Peugeot“

Nors naujojo „Peugeot Expert“ oficialūs pardavimai prasidės tik rudenį, klientai jau šiandien gali užpildyti preliminarų užsakymą, kad savo automobilį gautų vieni iš pirmųjų.

Naujojo „Peugeot Expert“ išėjimo į rinką metu galios viliojantys specialūs pasiūlymai „Premium“ versijai su turtinga komplektacija, į kurią, be pagrindinės „Active“ versijos įrangos, įeis ir 7 colių jutiklinis ekranas su radiju ir „Bluetooth“, automatinė klimato kontrolė, galiniai parkavimo davikliai, šildomos priekinės sėdynės, tempomatas, kėbulo spalvos bamperis ir daug kitų pasirinkimų, užtikrinančių komfortą ir saugumą.

„Peugeot“ nuotr./„Peugeot Expert“
„Peugeot“ nuotr./„Peugeot Expert“

Specialaus „Premium“ modelio versijoje kėbulo ilgis L2 yra 5,3 m, prie kurio siūlomas 120 arklio galių 2.0 l „BlueHDi“ dyzelinis variklis. Specialaus modelio „Peugeot Expert L2“ 2.0 „BlueHDi“ 120 AG kaina šiuo metu – 23 303 Eur.

Siūloma rinktis iš trijų kėbulo ilgių (L1, L2 ir L3), penkių galingumų variklių (nuo 95 iki 180 AG), 6 pavarų mechaninės ir automatinės greičių dėžės ir trijų skirtingų komplektacijos laipsnių (Access, Active ir Premium).

„Expert“ kainininko gale nurodyta pati turtingiausia versija (6,1 м3) su L3 kėbulu, 2 litrų dyzeliniu varikliu „BlueHDi“ (180 AG) ir 6 pavarų automatine greičių dėže EAT6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius