Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Range Rover Evoque“ kabrioletas atvyko į Lietuvą

Jei manote, kad kabrioletas ir žiema yra nesuderinami, vadinasi, dar nematėte naujojo SUV kabrioleto – „Range Rover Evoque Convertible“. Į snieguotą sostinę šiandien atvykę pribloškiančios išvaizdos keturi „Evoque“ kabrioletai kai kam sušalti tikrai neleis. Trims laimingiems klientams šiandien buvo įteikti prabangių ir elegantiškų SUV rakteliai.
„Range Rover Evoque“ kabrioletas
„Range Rover Evoque“ kabrioletas / „Inchcape“ nuotr.

„Evoque“ – išskirtinės išvaizdos visureigis kabrioletas, laužantis stereotipus. Šis automobilis gali tapti puikiu atradimu tiems, kas ieško tikrai unikalaus miesto visureigio. Neabejoju, kad kabrioletas sulauks triukšmingo populiarumo moterų, ieškančių ypač stilingo kelionės partnerio, tarpe. Ir dar todėl, kad kabrioletą galima vairuoti visais metų laikais“, – sakė „Inchcape Motors“ rinkodaros vadovė Justė Šataitė.

Britų dizainerės, verslininkės, legendinės merginų grupės „Spice Girls“ narės Victorios Beckham kurtas kompaktiško miesto visureigio „Range Rover Evoque“ dizainas verčia aikčioti moterų širdis.

Prabangų „Range Rover Evoque“ visureigį jo kūrėjai ne veltui pavadino kabrioletu visiems metų laikams. Bekelės įveikimo technologija (Terrain Response) leidžia šiam automobiliui savo rogėse jaustis ne tik ant asfalto šiltą vasaros pavakarę, bet ir miško keliukuose pažliugusį rudenio rytą.

Salone yra daugybė naujausios kartos technologijų, užtikrinančių vairuotojui komfortą bei vairavimo malonumą, tokių kaip palydovinė navigacijos, „Meridian“ erdvinio garso ar „InControl Touch Pro“ sistemos, liečiamas 10,2 colių ekranas.

„Inchcape“ nuotr. /„Range Rover Evoque“ kabrioletas
„Inchcape“ nuotr. /„Range Rover Evoque“ kabrioletas

Po variklio gaubtu galima atrasti visą komplektą lengvasvorių benzininių ir dyzelinių 4 cilindrų turbininių jėgainių. Vienas jų – 2 litrų „Ingenium“ šeimos dyzelinis variklis su 150 AG ar kiek galingesnės – 180 AG versijos. Jų abiejų CO2 emisija – 149 g/km. Kitas – 2 litrų darbinio tūrio 240 AG benzininis agregatas, su 201 g/km CO2 emisija, išvystantis 209 km/h greitį. Visi jie veikia su 9 laipsnių automatine pavarų dėže.

„Evoque Convertible“ Z formos stogas automobilio bagažinėje pasislepia vieno mygtuko paspaudimu, važiuojant iki 48 km/val. greičiu. Konstrukcijoje panaudota penkiasluoksnė poliakrilo medžiaga izoliuoja triukšmą ir neišleidžia iš salono šilumos. Nepaisant nusileidžiančio stogo, bagažinėje palikta pakankamai erdvės dviejų žmonių lagaminams, o slidinėjimo sporto mėgėjams inžinieriai įtaisė į saloną atsiveriančią patogią angą, kurią panaudojus, galima vežti slides.

Keleivių saugumui užtikrinti automobilis aprūpintas prie aplinkos sąlygų prisitaikančiu apšvietimu, prisitaikančia pastovaus greičio palaikymo sistema, asistentu, padedančiu važiuoti automobilių spūstyse, ir žinoma – panoramine automobilio statymo sistema bei skaidriu head-up ekranu.

Ypatingo dėmesio nusipelno „Evoque Convertible“ apsivertimo apsaugos sistema. Pastaroji yra tokia pat kaip įprastinio „Evoque“, 2011-aisiais „Euro NCAP“ saugumo testų metu gavusi penkių žvaigždučių įvertinimą.

Automobilio kaina Lietuvoje prasideda nuo 53 700 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius