Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Renault Clio RS Monaco GP“ – lenktynėms Monake prisiminti

Prieš kelerius metu „Renault“ atidavė savo duoklę Monako „Grand Prix“, sukurdama Monako GP charakteringus pritaikymus, kurie sėkmingai naudojami „Laguna Coupé“, „Mégane Coupé“ ir „Mégane R.S“ modeliuose. Sekdamas savo pirmtakų sėkmės pėdsakais, „Clio R.S. 200 EDC“ irgi pasipuošė tuo, kas taip asocijuojasi su Monako GP dvasia. Naujasis automobilis debiutuoja 2014 m. Ženevos automobilių parodoje, rašoma kompanijos pranešime spaudai.
„Renault Clio RS Monaco“
„Renault Clio RS Monaco“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Veržlus charakteris, sportiškumas, elegancija ir įspūdinga išvaizda – tai kelios ypatybės, kurios kartu su būdingu universalumu ir patogumu naudotojui suteikia „Clio R.S. 200 EDC“ daugybę privalumų. Būtent todėl jis bus dar patrauklesnis naujos rūšies klientams (ypač moterims), kurie vertina jo išvaizdą, bendras charakteristikas ir vidaus apdailą.

Numeriais pažymėtas ribotos serijos automobilių skaičius nuo 2014 m. kovo pabaigos bus parduodamas maždaug 20 rinkų, įskaitant Japoniją ir Australiją.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Renault Clio RS Monaco“
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Renault Clio RS Monaco“

„Clio R.S. 200 EDC Monaco GP“ galima lengvai atpažinti iš išskirtinės „Pearlescent White“ spalvos žaismo. Kai kuriose rinkose bus galima įsigyti ir dar vienos metalo spalvos – „Platinum Grey“. Taip pat galima rinktis ir juodos spalvos stogą. Priekinė mentė, galinis difuzorius, šoninės apsauginės juostos, durelių rankenėlės, 17 colių „Tibor“ arba 18 colių „Radicale“ lydinio ratlankiai bei šoninių veidrodėlių korpusas irgi žvilgančios juodos spalvos. Priekinis spoileris ir galinis gaubtas (jei nurodyta atbulinio statymo kamera) irgi juodos spalvos. Galiausiai Monako GP juosta puošia ir apatines kėbulo apsaugas. 

  • „Clio R.S. 200 EDC Monaco GP“ išsiskiria ir išdailintu vidumi, kuriame dominuoja vienas kitą papildantys juodos ir pilkos spalvos užuominų deriniai. Dekoratyviniai tamsaus metalo specialieji ženklai matyti ant vairo, pavarų svirties galvutės ir apvalkalo, vairo iškilimo, kolonėlių apvado ir vidinių durelių rankenėlių. Saugos diržų apdaila – „Technique Grey“ spalvos.
  • „Riviera“ pavadinimą gavę odiniai apmušalai papuošti pilkos spalvos peltakiu. Ant sunumeruotų durų slenksčių puikuojasi Monako GP ženklas, o „Renault Sport“ kilimėliai apkraštuoti pilkai. 
  • Išsamiame standartinės įrangos sąraše – ir grūdinto stiklo patamsinti langai (galiniai šoniniai ir galinis), šildomos priekinės sėdynės ir „Renault“ daugialypės terpės sistema „R-Link“.
  • Pageidaujantys gali užsisakyti ir „R.S. Monitor 2.0“ telemetrinę sistemą, kuriai esant, galima įsijungti „R.S. Replay“ funkciją (vienintelė tokios rūšies!) ir kurti bei atsisiųsti važiavimo schemas, stebėti ir peržiūrėti visus važinėjant per dieną užfiksuotus duomenis ir jais dalintis socialiniuose tinkluose. 
  • „Clio R.S. 200 EDC Monaco GP“ montuojamas 1,6 l variklis su turbokompresoriumi, išvystantis 200 AG galią. Jis poruojamas su šešių greičių dvigubos sankabos EDC transmisija. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius