-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Renault“ pardavimai auga trečius metus iš eilės

2015 m. „Groupe Renault“ lengvųjų ir lengvųjų komercinių automobilių pardavimai padidėjo 3,3 proc. ir iš viso pasiekė 2,8 mln. automobilių, rinkos dalis išaugo 1,6 proc. Trečius metus iš eilės augantys pardavimai leido „Groupe Renault“ pasiekti rekordinius pardavimus, o rinkos dalis pasaulyje dabar siekia 3,2 proc.
„Renault Talisman“
„Renault Talisman“

„Renault“ markė ir toliau išlieka pirmaujanti Prancūzijos markė pasaulyje, o 2015 m. „Dacia“ automobilių pardavimai taip pat buvo rekordiniai.

„Renault“ sėkmę užtikrino ir augantys automobilių pardavimai Europoje (+9,4 proc.) – pardavimai buvo 10,2 proc. didesni ir siekė 1 mln. 613 499 automobilius bei sudarė 10,1 proc. rinkos dalį. „Renault“ yra elektromobilių rinkos lyderis, taip pat aštuonioliktus metus iš eilės lengvųjų komercinių automobilių lyderis.

Ne Europoje, net ir esant Rusijos bei Lotynų Amerikos rinkos nuosmukiui, „Groupe Renault“ išlaikė stabilius pardavimus, taip pat juos padidino Afrikoje, Viduriniuose Rytuose, Indijoje ir Eurazijos regione.

Thierry Koskas, „Groupe Renault“ vykdantysis pardavimų ir rinkodaros viceprezidentas, pranešė: „2015-ieji buvo dar vieni augančių pardavimų metai, kai dar labiau padidinome pernai metų pardavimus. Nežiūrint į pasaulio regionuose esančią skirtingą ekonominę situaciją, užtikrinome pastovų pardavimų augimą taip pateisinant paskutiniais metais atliekamą geografinio diversifikavimo strategiją“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius