-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sklinda gandai apie BMW planus kurti X7 modelį

Neoficialiai skelbiama, kad Vokietijos automobilių gamintojas BMW, rinkai planuoja pasiūlyti SUV kategorijos X7 modelį, kuris savo dydžiu pralenks kiek mažesnį X5.
BMW gamykloje
BMW gamykloje / „BMW” nuotr.

Didesnis nei X5, bet svers maždaug tiek pat

Teigiama, kad naujasis X7 modelis bus kuriamas anapus Atlanto, Spartanburge, Pietų Karolinoje. Jei X7 pasieks serijinę gamybą, jis bus ilgesnis ir platesnis nei X5, o salone tilps trys eilės sėdynių.

Gamintojas šio automobilio gamybai veikiausiai panaudos daug aliuminio ir anglies pluošto, todėl automobilio svoris išliks panašus kaip ir X5 modelio.

„BMW” nuotr./BMW X5
„BMW” nuotr./BMW X5

Tikisi šešių cilindrų variklio

Jau spėliojama, kokiu varikliu bus aprūpintas X7 modelis. Manoma, kad realiausias pretendentas slėptis po variklio gaubtu turėtų būti šešių cilindrų dyzelinis agregatas.

Neseniai BMW nutraukė V8 dyzelinių motorų gamybą, todėl manoma, kad gamintojas galios ieškos šešių cilindrų jėgainę aprūpindamas turbinomis.

Konkuruos su kitais Vokietijos gamintojais

Manoma, kad BMW X7 rinkoje turėtų varžytis su kitų gamintojų SUV kategorijos automobiliais. Realiausi X7 oponentai – „Audi“ kūrinys Q9 ir „Volkswagen Cross Blue“, kuris Jungtinių Amerikos Valstijų rinkoje bus pardavinėjamas nuo 2016-ųjų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius