-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1000 km lenktynės į Palangą priviliojo ir azartiškų žiūrovų

Šeštadienį Palangoje vykstančios 1000 kilometrų lenktynės pritraukė daugybę žiūrovų. O kaip gi kitaip, kai šiemet lenktynes lydi puikus oras ir saulė pati kviečia nuostabiai perleisti laiką. Daug unikalių automobilių, geriausi lenktynininkai, daugybė pramogų įvairaus amžiaus žiūrovams.
Lenktynių startas
Lenktynių startas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Renginyje tvyro ne tik karštis, bet ir gera nuotaika, o labiausiai lenktynių sirgalius ir automobilių mylėtojus gali pralinksminti jų favoritų pergalė,todėl nusprendžiau paklausinėti žiūrovų, ko jie tikisi iš lenktynių, už ką labiausiai serga ir kas, jų manymu, laimės lenktynes.

Nors visi supranta, kad tik įpusėjus lenktynėms dar nieko tikslaus prognozuoti negalima, tačiau išgirdau daug tvirtų nuomonių bei užtikrintų prognozių. Pora merginų iš visos širdies sėkmės linkėjo „BarBar'a – Bauer by Algirdai“ komandai, nes taip joms liepė jų draugai, o kitų komandų panelės nežinojo. Deja, tų draugų rasti ir pakalbinti nepavyko. „Už Porshą!“ – skandavo ne vienas būrelis žiūrovų,  kurių favoritai yra „Gerenar Financing – STIHL by Pitlane“ komanda. Nemaža dalis palaiko „Radical SR8“ bolidą, kurį vairuoja „Speed Factory Racing“ komanda. Tačiau kodėl būtent už juos? Vieniems ši komanda patiko, nes rodo gerus rezultatus ir pirmauja, kitiems reikia šios komandos pergalės, nes už ją pastatyti nemaži pinigai, juk tokios lenktynės kursto didelį azartą.

Žinoma, kaip visada atsirado ir tokių, kuriems nei įdomu kas ten važiuoja, nei kas laimės. Pastarieji atvažiavo gerai ir originaliau nei prie jūros praleisti laiką, pasiklausyti variklių gausmo ir tiesiog stebėti kaip vyksta lenktynės. Vis dėlto Lietuvoje tai bene vienintelė proga išvysti tiek greitų automobilių vienoje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius