Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėjantį šeštadienį – Vilniaus automobilių slalomo pirmenybių antrasis etapas

Šeštadienį Vilniuje bus surengtas jau antrasis šio miesto automobilių slalomo pirmenybių „Padangos123.lt“ taurei laimėti etapas. Visą varžybų seriją sudarys keturi etapai.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Justo Lengvino / rally-video.eu nuotr.

Visus mėgstančius vairuoti ir ieškančius nepamirštamų įspūdžių organizatoriai kviečia į Vilniaus automobilių slalomą. Slalomo rengėjai akcentuoja, kad varžybų tikslas yra populiarinti ir plėtoti automobilių sportą Vilniaus mieste, skatinti vairavimo įgūdžių tobulinimą ir saugų vairavimą.

Slalomas vyks Vilniuje, „Autoklubo N40“ teritorijos aikštelėje, V.A.Graičiūno g. 20.

Dalyviai buvo suskirstyti į penkias klases – visais varomais ratais (AWD), priekiniais varomais ratais (FWD), galiniais varomais ratais (RWD).

Justo Lengvino / rally-video.eu nuotr./Varžybų akimirka
Justo Lengvino / rally-video.eu nuotr./Varžybų akimirka

Taip pat atskiroje klasėje galės varžyti moterys bei iki 1988-ųjų metų pagamintų automobilių vairuotojai. „Retro“ įskaitoje laukiama VAZ, „Moskvich“ ir panašių senovinių modelių.

Taip pat bus vykdoma ir laisvoji įskaita, kurios metu dalyvių rezultatas nebus skaičiuojamas, tačiau tai puiki proga įgauti papildomos praktikos trasoje.

Visi dalyviai trasą galės įveikti tris kartus. Organizatoriai primena, kad dalyviams būtina išankstinė registracija, kuri vykdoma varžybų interneto svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius