-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atidaryta „Circuit of the Americas“ lenktynių trasa

Jungtinėse Amerikos Valstijose, Teksaso valstijoje oficialiai atidaryta lenktynių trasa, kurioje jau šiemet vyks „Formulės-1“ lenktynės. Austine pastatytas lenktynių žiedas, kurį laiką kėlė nerimą, ar viską pavyks padaryti laiku.
Circuit of the Americas
Circuit of the Americas / Organizatorių nuotr.

Panašu, kad nesklandumų dėl „Formulės-1“ lenktynių, kurios čia numatomos jau po kiek daugiau nei trijų savaičių, neturėtų kilti. Tuo galima įsitikinti stebint lenktynių trasoje važiuojančius lenktyninius bolidus, kuriais čia važinėjosi Mario Andretti ir TV žvaigždė bei neblogas lenktynininkas Patrickas Dempsey. Apie lenktynių trasa buvo išsakyti tik puikūs įspūdžiai, kurie ragina artėjančių lenktynių laukti dar labiau.

Tačiau tuo pačiu galima įsitikinti, kad kaip baigti tik pagrindiniai darbai. Nors trasa ir atidaryta oficialiai, tačiau kalbama, kad dar yra nemažai nepabaigtų darbų. Todėl galima teigti, kad per ateinančias tris savaites Austine ir toliau virs darbai. Dirbti tikrai yra dėl ko, nes be „Formulės-1“ bolidų, čia lenktyniaus ir kitų serijų lenktynininkai, taip pat ir motociklai. Žemiau pateiktuose video siužetuose, galite patys pamatyti, kaip atrodo ši trasa.

VIDEO: First lap around the track at F1

VIDEO: COTA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius