Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl „Audi“ visiškai nedomina „Formulė-1“

„Audi“ technologijų plėtojimo skyriaus vadovas Stefanas Knirschas pareiškė, kad šiuo metu gamintojas visiškai nesidomi „Formule-1“ ir artimiausioje ateityje neketina įžengti į didįjį sportą.
„Audi RS5 DTM“
„Audi TT RS DTM“ sukurtas užkariauti Niurburgringą / „Audi“ nuotr.

Anot specialisto, „Audi“ kol kas sėkmingai plėtoja elektrines bei hibridines technologijas Pasaulio ištvermės lenktynių čempionate (WEC) bei tikisi, jog panašia kryptimi ateityje pasuks ir Vokietijos kėbulinių automobilių čempionatas (DTM).

„Formulė-1“ automobilių gamintojai „Audi“ yra visiškai neįdomi. Šiuo metu mes visą savo dėmesį skiriame dalyvavimui WEC ir DTM čempionatuose“, – britų leidiniui „Autocar“ sakė S. Knirschas.

„Scanpix“ nuotr./Andre Lottereris
„Scanpix“ nuotr./Andre Lottereris

„Norime nugalėti Le Mane bei čempionate, kuriame elektroninės ir hibridinės sistemos vaidina didelį vaidmenį. Tuo pačiu kalbamės su DTM atstovais apie tai, kada čempionate galėtume pradėti naudoti panašias technologijas.“

Dar visai neseniai „Volkswagen“ automobilių sporto skyriaus vadovas Wolfgangas Durheimeris sukritikavo „nestabilią F-1“ bei teigė, kad koncernas nesiruošia investuoti didelės sumos pinigų ir įžengti į „Formulę-1“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius