Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Autoplius Fast Lap” registracija – kaip niekada greita ir gausi

60 paraiškų per pirmas 60 minučių. Tokie besiregistruojančių į „Autoplius Fast Lap“ lenktynes tempai. „Time Attack“ maksimalus dalyvių kiekis (80) pasiektas beveik per parą, tuo tarpu į azartiškąsias „Race“ lenktynes jau užsiregistravo 45 dalyviai. Tai yra dešimčia daugiau lenktynininkų nei praeitų metų paskutiniame etape, kuomet buvo fiksuotas didžiausias iki šiol „Race“ lenktynėse dalyvaujančių lenktynininkų kiekis.
„Autoplius Fast Lap“
„Autoplius Fast Lap“ / Algirdo Venskaus nuotr.

Pirmojo „Autoplius Fast Lap“ etapo registracija atitinka lenktynių šūkį „Greitas kaip niekada“. Tai iliustruoja chronologinis vaizdo siužetas iš pirmosios registracijos valandos. Organizatoriai prisipažįsta, kad tokio anšlago nesitikėjo.

Populiarumas dalyvių tarpe turėjo ir savo niuansų – nespėjo užsiregistruoti visi norintys dalyvauti „Time Attack“ lenktynėse. Dėl vietos trūkumo organizatoriams teko grąžinti kelias dešimtis startinių mokesčių.


Tuo tarpu į „Race“ lenktynes registracija tebevyksta. Šiemet, praplėtus formatą, jos gali talpinti 70 lenktynininkų su specialiai paruoštais automobiliais. Registracija galutinai baigiasi paskutinį pirmadienį prieš lenktynes, kurios vyks Gegužės 17 d. „Nemuno žiedo” žiedinių lenktynių trasoje netoli Kačerginės miestelio.

VIDEO: „Autoplius Fast Lap” dalyvių registracijos tempai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius