Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bernie Ecclestone'o sveikinime – Lewisas Hamiltonas ir Felipe Massa

„Formulės-1“ komercijos teisių valdytojas Bernie Ecclestone'as garsėja savo tradiciniais šmaikščiais Kalėdų atvirukais – ne išimtis ir šių metų jo sveikinimas, kurį puošia visą sezoną tarpusavyje kariavę Lewisas Hamiltonas („McLaren“) ir Felipe Massa („Ferrari“).
Bernie Ecclestone'o sveikinimo atvirukas
Bernie Ecclestone'o sveikinimo atvirukas / Platintojų nuotr.

Atviruke rašoma, kad britas laukia ne švenčių, o tik savo varžovo iš Brazilijos. Ir ne bet kaip, o sustojęs šalikelėje ir ant trasos patiesęs dyglių juostą.

L.Hamiltonas ir F.Massa šiemet trasoje susidūrė bent penkis kartus, kovojo žodžiais užkulisiuose, tačiau sezono pabaigoje televizijos kamerų akivaizdoje, atrodo, susitaikė ir užkasė karo kirvį. Šių dviejų pilotų konfliktas F-1.LT metų rinkimuose buvo pripažintas metų įvykiu.

Pernai B.Ecclestone'o sveikinimo herojais tapo „Red Bull“ komanda ir jos lenktynininkų – Sebastiano Vettelio ir Marko Webberio – valdymas. 2009 m. atviruke buvo pavaizduotas su Tarptautinės automobilių federacijos (FIA) prezidento postu tuomet atsisveikinusio Maxo Mosley jachtą bandantis susprogdinti buvęs „Renault“ komandos vadovas Flavio Briatore. Na o dar prieš metus pirmasis botagėliu auklėjo antrąjį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius