-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brawnas: Buttono sprendimas nuvylė

„Formulės-1“ komandos „Mercedes GP“ vadovas Rossas Brawnas teigė, kad pasaulio čempiono Jensono Buttono sprendimas palikti komandą nuvylė, tačiau šį jis gerbia.
R.Brawnas tikino, kad su J.Buttonu labai gerai dirbo
R.Brawnas tikino, kad su J.Buttonu labai gerai dirbo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Septynis sezonus R.Browno komandoje buvęs J.Buttonas pastarąjį mėnesį pareiškė, kad kitą sezoną atstovaus „McLaren“ ekipai. Išlaikyti britų piloto nepadėjo netgi faktas, kad su „Brown“ bolidu jis tapo planetos čempionu ir padėjo laimėti komandai Konstruktorių įskaitą.

Teigiama, kad tokį J.Buttono sprendimą daugiausia lėmė finansinės priežastys. „Brown“ akcijas įsigijusi „Mercedes“ komanda nesugebėjo pasiūlyti lenktynininkui tiek, kiek „McLaren“.

„Jo sprendimas nuvylė, nes mes kartu labai gerai dirbome. Kad ir kas sakoma, tai neturėjo nieko bendra su pinigais. Pabaigoje mūsų pasiūlymas buvo netgi labiau finansiškai viliojantis nei „McLaren“, – skysports.com sakė R.Brawnas.

Anot jo, nebūtų teisinga bet kokia kaina išlaikyti piloto, jeigu jis nebus laimingas ir mato didesnių iššūkių gindamas kitos ekipos garbę. J.Buttonas tikino, kad pasirinko „McLaren“ dėl istorinės akimirkos sudaryti tvirtą britų porą su buvusiu pasaulio čempionu Lewisu Hamiltonu.

„Akivaizdu, kad Jensonas norėjo važiuoti tokiu pačiu bolidu kaip Lewisas Hamiltonas. Tai drąsu, bet gerbiu jo pasirinkimą“, – tvirtino R.Brawnas.

„Mercedes“ komanda dar neturi antro piloto. Kol kas komanda pasirašė sutartį tu su vokiečiu Nico Rosbergu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius