-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dakare „Mini“ sudaužęs Guerlainas Chicherit pašalintas iš komandos (video)

„Mini“ automobilių gamintojai dakare norėjo įrodyti, kad jų naujasis modelis gali kovoti ir su smėlynais. Po šešių lenktynių dienų Guerlaino Chicherit ekipažas žengė devintas. Tačiau per poilsio dieną automobilis buvo sudaužytas.
„Mini Countryman“ pasitraukė iš Dakaro lenktynių.
„Mini Countryman“ pasitraukė iš Dakaro lenktynių. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienis Dakaro lenktynėse buvo poilsio diena. Komandų mechanikai tvarkė techniką, kad jis galėtų įveikti antrą, ne mažiau sudėtingą dykumų maratono distancijos dalį. Deja, poilsio diena itin nesėkmingai baigėsi „Monster X–Raid Team“.

Bandydamas automobilį patyręs lenktynininkas G.Chicherit, komandos atstovų teigimu, elgėsi labai neprofesionaliai ir "Mini" nebepataisomai sudaužė: kelis kartus persivertęs automobilis jau neberemontuojamas, o abu ekipažo nariai, laimei, nenukentėjo.

Dėl tokio neprofesionalumo sportininkas buvo pašalintas iš komandos: „Mini“ tikslai šiose lenktynėse buvo labai rimti, reklamai buvo mestos milžiniškos lėšos, o sportininko lengvabūdiškumas užkirto kelią šiuos tikslus pasiekti. 

Tiesa, automobilis dabar gabenamas į Buenos Aires, iš ten bus plukdomas į Europą. Tikimasi, kad kovo mėnesį Ženevoje vyksiančioje automobilių parodoje „Mini“ savo stende galės pademonstruoti suremontuotą Dakaro lenktynėse dalyvavusį automobilį.

   

VIDEO: MINI Argentina | G.Chicherit Monster X-Raid Team on its MINI.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius