-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ferrari“ aplenkęs senas „Passat“ mes iššūkį kitiems superautomobiliams „Nemuno žiede“

„YouTube“ kanale beveik 2-jų milijonų peržiūrų sulaukė video, kuriame „Nemuno žiedo“ trasoje senas „Volkswagen Passat“ aplenkė superautomobilį „Ferrari 458 Italia“. Tačiau tuo ši istorija nesibaigė. „Taikos dragų“ organizatoriai vėl organizuoja dvikovas „Nemuno žiede“ tarp Lietuvos auksarankių patobulintų automobilių ir superautomobilių.

Rugpjūčio 13 dieną, ketvirtadienį, nuo 18 val. į „Nemuno žiedo“ tradicinius „Taikos dragus“ sugužės ne tik būrys Lietuvoje patobulintų automobilių, bet ir tokie superautomobiliai, kaip „Maserati GranTurismo Sport“, „Porsche Targa 4 GTS“ ir „Mercedes AMG GT“. Juos žiūrovai ne tik galės apžiūrėti iš arti, bet ir išvysti „Nemuno žiedo“ starto – finišo 200 metrų ilgio tiesiojoje traukos lenktynių trasoje.

Be superautomobilių, trasoje savo jėgas galės išbandyti kiekvienas norintysis. O į renginį atvykę žiūrovai turės puikią progą gėrėtis išskirtiniais automobiliais, muzika ir gera nuotaika. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius