Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

„Honda“ klubas „Nemuno žiede“ rengs 14-ąją sezono atidarymo šventę

Iki 2012 metų „Honda“ klubo sezono atidarymas būdavo rengiamas anksti, balandžio mėnesį. Nors būdavo šalta, vasarinių padangų išsiilgę klubo sportininkai vis tiek lėkdavo į „dragus“ ar slalomus įvairiausiuose Lietuvos kampeliuose.
„Honda“ klubo varžybos „Nemuno žiede“
„Honda“ klubo varžybos „Nemuno žiede“ / „Honda“ klubo nuotr.

Vis tik 5 laipsniai šilumos ir lietus nėra tie faktoriai, kurie prideda smagumo, todėl jau antrus metus iš eilės didžiausias „Honda“ klubo renginys organizuojamas gegužę. Šiemet – gegužės 24 dieną. Kaip ir priklauso, jis vyks Lietuvos automobilių sporto Mekoje – Kačerginės „Nemuno žiede“. Nors techniškai trasa įsikūrusi Gaižėnėlių kaime, bet kam tai rūpi? Visi ją vadina „Kačerga“ arba Kačerginės „Nemuno žiedu“.

Šiais metais „Honda“ klubo atidaryme dalyvių lauks du slalomai: greitasis, kurio trasa drieksis beveik visa „Nemuno žiedo“ trasa bei lėtasis, kurį bus patogiau stebėti žiūrovams. Viena šios rungties sudedamųjų – „1 car race“ varžybos, jose vienu „Honda Civic“ automobiliu važiuos visi rungties dalyviai (priklausantys „Honda“ klubui) ir bandys įrodyti, kad „Honda“ automobiliai yra labai ištvermingi.

Be šių rungčių, vyks ir „Honda Show off“ – gražiausi „Honda“ automobiliai improvizuotoje parodoje. Patį gražiausią išrinks žiūrovai. Komisija taip pat atrinks gražiausius „Honda“ automobilius, kurių lauks fotosesija su „Honda“ merginomis.

Be šių veikų, vyks „Dropo konkursas“ – bus matuojama, kuri „Honda“ yra pati žemiausia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius